AKTUELNO

Prokomrntarisala je i ostale parove u kući, prema kojima nije bila naklona.

Nedelja veče rezervisana je za izbacivanje, ali i za priznanja koja će voditelj Darko Tanasijević dobiti od pojedinih zadrugara. Naime, ove nedelje, vođa Sandra Rešić poigrala se sa zadrugarima, pa je na mesta potrčaka izabrala svoju prijateljicu Rialdu Karahasanović i Kenana Tahirovića, koji je, kasnije izglasan za prvog nominovanog. Odlukom publike, Jovana Matijević dobila je i ne tako laskavu titulu druge nominovane, a oni će se ove večeri boriti za opstanak na velelepnom imanju u Šimanovcima. 

Voditelj Darko Tanasijević će ove noći ugostiti nekoliko zadrugara, a oni će, kao što je običaj svake nedelje, sa njim prečešljati sve teme koje su aktuelne u kući. Naime, burna nedelja za nama otvorila je mnoga pitanja, a šta će na to njemu reći njegov naredni gost, ostaje da saznamo. Njegov naredni sagovornik jeste upravo jedan od najintrigantnijih zadrugara, a to je Marija Kulić, koja je nastavila razgovor od malopre sa voditeljem.

Kako vam se čini Paula, za koju kažete da šalje ljubavne strelice? - nastavio je voditelj Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam ušla, rekla sam Vuku u pušaoni da sam videla jedan odnos, ali da nisam imala dokaze. On me ispitivao kao, ko, šta, pa kao da li mislim na njega. Oni se sami odaju. Nešto su hteli da sakriju, a ja sam mu rekla šta sam videla. To su varnice sa obe strane. Meni je Paula rekla da se od kada sam mu to rekla, on neće reč da progovori sa njom, a nju to pogađa. Napala me kao: "Jesi li mu ti nešto rekla?". Ona je na igri istine rekla da su Ša, Vuk i Fran njen tip muškarca. Ja sam je pitala kakav joj je, ona je rekla da je lep i zgodan i ostalo. Uhvatila sam je, smejala se i ostalo. Sa Tomom je bila, da bi muškarcima dala zeleno svetlo, mislivši na Ša i na Vuka - rekla je Kulićeva.
Mislite da je dala zeleno svetlo svima preko Tome? - pitao je voditelj.
Da, sigurno, sigurna sam, isto sa Bakom što je bilo, ona je sve ovo planski uradila. Paulin razlog je bio taj. U stanu kod njega kao, a nije bila sa njim. Međutim, meni Vuk kaže da je htela da mu plati duksericu, koju joj je poklonio. Taj odnos je jasan svima, ali i Oliveri. Onaj poziv koji je imao sa majkom, tada je sve bilo jasno, devojka je sve to ranije videla. Videće šta će biti kada bude porođaj. To je Vuk... - zaključila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša i Tara? Izgleda da niko ne može da ih razdvoji? - nastavio je voditelj.
Ovo se apsolutno očekivalo od njega. Razlika je to što se Ivana javila u prvoj sezoni pa sve prekinula, a sada se čeka da s eoni još više izblamiraju. Tara se zaljubila kao neka balavica. Ona danas ide kod psihijatra, jer ne može da s ekontroliše. On je počeo da se sklanja, jer cela kuća komentariše njihov odnos, i dečko je naglo počeo da beži. Oni jedno drugom peru veš, a ako nećeš odnos, to ne dozvoljavaš. Ona meni kaže kako mu je tri sata prala veš. Na žurci, ona oko njega, a njemu prija, to su ljudi koji su se pronašli po raznim afinitetima, i zbližili su se. mene niko ne može da ubedi da on napolju nije varao ženu - rekla je Kulićeva.
Zerina i Tomović, imaju li afiniteta? - nastavio je voditelj Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa njom je najlakše, ona se uvek blamirala, i nepopravljiva je. Ona se sinoć pravdala novinarima, a devojka, žena, ako je majka, ako je došla da pokaže da se unormalila, ona se opet kanali. Ona se zaljubila, a Tomović svaku gleda, on je sve to namerno uradio, sa namerom da je ponizi. Nijedna mu nije odolela. Ponavlja se taj kokošinjac, sa jedne strane on pokazuje lica devojaka, a sa druge strane je jedna druga priča - objasnila je Marija.
Postoji li devojka koja će svemu da stane na put? - bilo je podpitanje.
Ne. Mislila sam da će da bude Zerina, međutim odustao je - rekla je Marija.
Rekao je da je jedva poljubio Zerinu, što je povredilo? - bilo je naredno pitanje.
Ne, njega žene ne zanimaju, ja mislim da je on drugog opredeljenja, meni ni Stanija nije vreovala, ali kada je izašla, verujem da joj je sve bilo jasno. Zerina mu je bila najlakša da bude intiman sa nekim - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Novi par je na pomolu, Ana i Zola? - dodao je voditelj Darko.
Ma neka se uzmu, samo da mi se sklone. Sa druge strane, oni su jedno drugom slamka spasa. devojci se sedi ovde, devojci je stalo do honorara. Ima tu nekih parova, a ona je jedina ostala sama, i slobodna, pa se hvata toga. Ona će da ide, ali je njoj previše stalo da ostane. Ja bih volela da to nije tako, ali je ovo realno - dodala je Marija.
Šta mislite o Aleksandri i Kristijanu? Ona je pomenula da će da ga tuži za klevete? - dodao je voditelj Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je devojka lakog morala. Tu je bilo i zadrugarki koje su izašle napolje, pa su pričale iste priče kao i Aleksandra. Ja ne mogu da verujem da je to istina, da su one slušale razne priče iza uglova, kako je on tražio nešto od njih. Ja ne želim da komentarišem njega, mi smo na sudu, čisto zadrugarski je i to je to. Šta misli da treba da radi, neka radi - nastavila je Marija.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga