AKTUELNO

Kolaps!

Naredno pitanje, novinar Nemanja Vujčić urednik zabave na portalu Pink.rs postavio je za Tomu Panića: "Da li si sa Nadeždom iz koristi?"

Foto: TV Pink Printscreen

To toliko nije normalno, i bezvezna je tema, ja nisam sa njom iz koristi! To je toliko otišlo, da nije normalno, sada mi je rekla kako je pričala sa ocem neke zadrugarke, a ja ne mogu da verujem da ona to radi - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim ti postavljaju ovakva pitanja, znači ima nešto, priznaj sve! On da bi sve dokazao, trebao bi njoj da prepiše ceo honorar - rekao je Mića.
Ja brinem o njenom honoraru, jer je ona sve potrošila a ja se brinem za pare zbog deteta, i znam da je napolju teško doći do novca! Ja sam kroz život trošio, ali kada sam dobio dete promenio sam se ,a ona me je napolju oterala u minus! Ona nikada nije imala para - rekao je Toma.
Sada će da ispadne da moje dete nema ništa, jer sam ja sve potrošila - rekla je Nadežda.
On od kada je sa njom, on je imao nameru da ona radi a on da troši - vikala je Miljana.
On je hteo da bude moj menadžer, i zna šta sam sve prošla a ja sam mu dala sve od sebe, jer je on jedini muškarac bez kojeg ne kojeg ne mogu i ne znam kako ću. On je muškarac koji je prvi hteo da me zaštiti, jer ja stvarno ne znam kako da se ponašam jer nikada nisam imala prave prijatelje, a on mi je ukazivao na greške, ali ja se plašim da ne završim kao Tanaj Savić - dodala je Nadežda.
Nadežda ti trebaš da kažeš kakav sam i koliko sam se promenio, i koliko sam se trudio a ti sve znaš - dodao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga