AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", postavljeno je za Nadeždu Biljić: "Da li misliš da ćeš moći da sedneš sa Tomom i popričaš o budućnosti?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekla da neću da ga pljujem, ali među nama nema ni poštovanja, ni poverenja! Ja se izvinjavam mojim i njegovim roditeljima zbog mog ponašanja, nije normalno ništa to, a mi smo se rastali u ljubavi i ja sam povređena, i još uvek sam! Ovde se radi i o budućnosti našeg deteta, ali naša najveća greška je jer smo na klackalici, jedno popusti, drugo zategne. Hteli ili ne, moramo da nađemo kompromis, jer je ružno da dete gleda svađe i da se preko njega prepucavamo, kada smo bili zreli da ga pravimo, sada moramo zrelo da ga odgajamo! Svi mi kažu da nemam stav, ali u meni se sve lomi. Ja sam kriva jer imam dete, koje će ići u školu, a drugi će da mu pričaju kakva sam ja bila, ali to su moje greške! Znam koliko Toma njega voli, i koliko je bio srećan kada sam ostala trudna, ali trebalo je ranije da skapira da me ne voli. On je uradio neoprostivu stvar, ali i ja sam i znam da je on mlad, ali sam sigurna da će biti najbolji otac na svetu,lako je biti roditelj, ali je teško biti mama i tata - rekla je Nadežda, pa dodala:
Nas je razdvojila impulsivnost, najružnije bi bilo da se prepucavamo preko deteta, jer nije dete biralo nas, nego mi njih - rekla je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma šta pričaš, neka ide kako ide, i možete i razdvojeni, nemoj više da se ponižavaš - rekla je Marija.
Ja ću sada da sednem, jer ne želim da mi drugi pričaju šta treba da radim i kako da živim - vikala je Nadežda na Mariju.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga