AKTUELNO

Ne shvataju njihove poteze!

Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić želeo je večeras u emisiji "Pitanja novinara" da čuje i analizu Marka Đedovića o odnosu Mišela Gvozdenovića sa Milicom Kemez i Miljanom Kulić.

Ja sam Milici rekao da joj treba takva stvar sa Mišelom. Da treba da šetaju, pričaju, on ume da je sasluša i čuje. Milica mi je rekla u hotelu da joj ti razgovori prijaju. Samo tad je bila loše, pa nije bila raspoložena za šetnje i razgovore. To je drugarski odnos, ali videćemo šta će da bude, to niko ne može da garantuje. Svakako je nešto što može da prija Milici. Bora je rekao da nema problem sa tim. Zdravije mi je da šeta sa Mišelom, nego da se prevrće po krevetima sa Borom - započeo je Đedović, pa nastavio o Miljani i Mišelu:

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je ljubavnih igrarija na Rajskom ostrvu između Miljane i Mišela. Što se ostalog tiče, njihov konflikt traje drugo. Nije mi se svidelo što je Mišel kupovao mir sa nekim za koga tvrdi da je zaljubljen u njega. Njihov odnos je nedefinisan i to će se nastaviti. Tako su ušli, tako komuniciraju, njima je to normalno. Nenormalno je da budu drugari. Kupovina mira, ja nikad nisam bio za nju - istakao je novinar.
A kako komentarišeš to što je Bora nabrojao Mišela, Anđela i Šebeza kao momke dobre za Milicu? - pitao je Nemanja Marka.
Anđela zabole d*pe za sve devojke u kući, to ne bi bilo dobro. Ne mislim da je Anđelo spreman da odgovori na takvu vrstu druženja. Što se Šebeza tiče, ne trebaju joj Dragana i Ivana na glavi. Nije isključeno da joj je Bora dao opcije da se otrese malo svih dešavanja, verovatno bi mu laknulo - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica i ja nećemo biti zajedno, ja nju gotivim. Bolje da budemo u dobrim odnosima, nego da se svađamo. Ja sam slab sa živcima. Nije normalno da budemo zajedno. Volimo se, ali nije zdravo da budemo u vezi. Ona treba da ima drugare, a ne da se ja kao otresem od nje. Ja sam sve radio od srca i prirodno. pokušavam da se vratim zadacima i svojoj prirodi. Nisam za ovaj crni sto. Ne mogu da se snađem. Izbacim iz sebe sve najgore - ubacio se Bora.
Milica je sada poludela jer si rekao da traži drugog dečka, ovo zvuči kao licitacija - dodao je Lepi Mića.
Ako ste se voleli toliko kao što kažeš, što niste bili zajedno napolju? - pitao je Đedović Boru.

Foto: TV Pink Printscreen

Svađali smo se napolju, nismo mogli. Ja gledam da ovde imamo normalnu priču, ima ljubavi između nas, to je neka čudna život, ali svako treba da ima svoj život - objasnio je Bora.
Milica kaže da jedno pričaš ovde, a drugo u krevetu. Ispada kao da je guraš od sebe. Ja smatram da je najbolje da Milica provodi vreme sa Mišelom, ali ona noći i dane provodi po krevetu sa Borom. Ovo što radite je više nego zajedno. Evo predloga, napravite pravu svadbu. Nemojte me zaj*baviti - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Božićni post je, korona, ko će mi doći na svadbu, imam samo 300 gosti iz Frankfurta - dodao je Bora.
Ja sam sa Milicom pričao u hotelu, čim je izašla, završila je kod Bore. Ja Milici opraštam sve, ali ona za sebe radi loše stvari. Ako joj Mišel ne odgovara kao prijatelj, onda nije normalna - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.