AKTUELNO

Nije prezao!

Kristijan Golubović ustao je za crnim stolom kako bi izabrao najpokvareniju osobu u Beloj kući. Kao po običaju, Kristijan je imao svoju uvodnu reč, a onda i glasao za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko opere g*vnima zube, ako znaš da je Car mentol i malo mangupčina kada popije, tačno joj se vidi u pogledu da ga namerno provocira, da bi se potukao sa mnom ili Vladimirom, ja mislim da je to visok stepen pokvarenosti. Video sam i ja je Ša pokvaren, kao i za Sanju sam čuo da je kvarna kao šupalj zub, sad će neko reći da ja kažem za Aleksandru. Ali ona je životno udarena. Tu je i Miljana, i Tomović, tu je i Mića da bi izazvao ovu reakciju, da ova deca zarade više, zarad rijalitija - rekao je Kristijan.
Ja sam pomno slušao sve, pokazali ste sve šta mislite, ali ono što mislite ali neiskreno. Od mene nikad nije doživeo ništa loše u rijalitiju. Najveći haos dolazi od pušačkih zavisnika, a ovde je postalo popularno da zbog spota pevači ocinkare i tatu i mamu... Ja sam drug Bore i Milice i želim da nikada ne budu zajedno! Neka vama neko j*be grobove, pa kažite da se šali! To je najgori oblik nepoštovanja! - rekao je Lepi Mića.

Lepi Mića ponovo je pokrenuo temu suočavajući Mariju Kulić i Nadicu Zeljković zbog Kije Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga