AKTUELNO

Ovo ih je začudilo!

Nakon pauze za reklame svoj glas na večerašnjim nominacijama, gde zadrugari biraju između Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića, dao je Nikola Đorđević.

Šaljem Rialdu, sa njom sam imao neku razmiricu - rekao je Nikola Đorđević.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo želim da se zahvalim za medu. Hvala ko god da je poslao. Kenan me pozitivno iznenađuje. Vidi i te kako sve, samo mudro ćuti. Volim njegovu smirenost. Što se tiče RIalde, ja sam svoje mišljenje iznela na radiju. Od celog tog njenog klana, od nje osećam najveću netrpeljivost. Fascinantno mi je šta čujem ovde sada, koliko vam je omiljena. Lukava je, ume da bude bezobrazna, ali je i sposobna. Nismo dobre. Što se mene tiče, ne remeti mi ništa ovde. One mene komentaraišu u tom klanu, to govori o njima. A što se tiče njihove veze, vizuelno jesu lepi, ali je to rijaliti veza koja će trajati dok traje rijaliti. Veća strast je bila između Rialde i Vlade - rekla je Sanja Stanković i nominovala Rialdu.
Ja volim oboje, oni su mi jedan od najlepšiš parova. Poslaću Rialdu, a volim ih oboje - kratko je rekao Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Kenanom imam korektan odnos, on je ovde imao dva puta da izabere. Jedan pun trnja, taj nije odabrao, odabrao je čist put, da se ne obazire na konflikte. E sad, koliko će moći to da trpi. Zasmetalo mi je što mi je rekao da vidim sa Rialdom za krevet kada su odabrani za potrčke, zna da nemam krevet. Malo sam se osetio poniženo. Rialdu stvarno gotivim, nemamo neki kontakt, ali ispričamo se kvalitetno u prolazu. Sigurno će da dogura daleko, ne smatram da ima ovde grešaka. Od mene ima podršku, zaista mi je draga. Šaljem Kenan zbog kreveta - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je fascinantno da su svi poslali Kenana u izolaciju, a on nikome ništa nije uradio. Rialda me podseća na komšinicu koja sedi ispred zgrade i komentariše sve živo. Gunđalo. Ona pokušava sebe da izdigne, a druge da spusti, a radi stvari koje zamera drugim ljudima. Npr. to što smo Ana i ja imale raspravu oko hrane, a i ona šteka hranu. Ona mi je rekla da sam loš čovek. Ona me ne poznaje da bi znala da sam loš čovek. Apsolutno nisam loš čovek. Jeste lepa, jeste elokventna. Stalno je pratila šta ja radim, ubacivala se u moje teme... Kenan mi je super, pametan, normalan, šaljem Rialdu - dodala je Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.