AKTUELNO

Divno!

Vladimir Tomović prišao je Mišelu Gvozdenoviću i suočio se sa njim kada je u pitanje odnos sa Miljanom Kulić. Već vidno iznerviran zbog sukoba sa Milanom Jankovićem Čorbom, Mišel se trudio da se opere od toga da je Miljana zaljubljena u njega, iako je priznao da je to istina.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović kaže da ja kupujem mir, ne kupujem ništa. Ja sam njoj rekao da imamo dve opcije, da se ponaša normalno, ili da bude ona druga opcija. Jednom sam joj oprostio maltretiranje. Ja nisam trebao da odem na Rajsko ostrvo, jer nisam trebao da dopustim da juče svi skočite. Ja sa Milicom nisam imao problem kao što sam imao sa Miljanom. Kada smo mi išli na Rajsko nije bila ova priča - pričao je Mišel.
Ne možeš da mi kažeš da ne vidiš da je zaljubljena u tebe! Ne može isti odnos sa njom da ti bude kao sa Sanjom. Ti ne treba da budeš u svađi sa njom, ali kako da imaš normalan odnos sa osobom koja je zaljubljena u tebe?! - odbrusio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je ona zaljubljena, mene to ne zanima, ja to ne znam! Ali ona to zna najbolje, ona ili igra igru da je zaljubljena, ili je zaljubljena, ja mislim da jeste, ali ne mogu da tvrdim, ja to ne znam - dodao je pevač.
'Ajde, ulaziš sa devojkom u odnos, a ne znaš šta je bilo prošle godine. Kapiram ja sve, ali moraš da prihvatiš komentare drugih ljudi. Ti treba i ovde da kažeš da te ne zanima, ali upalio si se! Sad da može da vratiš vreme, sigurno ne bi to uradio - uzvratio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga