AKTUELNO

Puklo prijateljstvo!

Trenutno se u Beloj kući održavaju nominacije, a zadrugari se odlučuju između Zerine Hećo i Vladimira Tomovića, koji su bili ovonedeljni potrčci Milici Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Zerine, ona je neko kome sam videla dosta ružnijih strana, imala sam pogrešno mišljenje o tebi u spoljnom svetu sam ti pružila podršku nakon svega. Kad si ušla ovde imala si taj neki stav, i ja sam ti se obratila prva imale smo i konfilkt, ali nije bio lični sukom, što se tiče tebe i mene prijatna si prema meni i nasmejana si i poziotivna, kradeš mi najboljeg druga i to ti zameram! Što se tiče Vladimira, kada se potegne tema mog i njegovog odnosa, svi nas osuđuju ali kada je popio sada na žurki, on je tada bio on normalan i nasmejan! Drago mi je da je pokazao kako nije zao i odvratan, ali sve prikriva zlobom, ja nominujem Zerinu - rekla je Tara.
Lep mi je performans, i nisam ovde trenutno samo se ovako pšonašam kada su nominacije! Ovo je prvi put da za krsnu slavu neću biti kući, i sada sam sa mojima i lepo mi je! Ovo je Vladimir koji ne glumi, i nisu performansi a ruke ću sa lica da spustim kada ja budem hteo, i sada želim da sam sa njima i trebao sam da budem tamo jer sam ja glava porodice posle mog oca, i sve ovo mi je nebitno - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je zanimljiva situacija, i radovala sam se ovom momentu jer nisam želela da vičem i bavim se niskim udarcima! Jedino o kome imam mišljenje je Vladimir, bili smo prijatelji ja sam bila iskrena, a za njega ne znam i u to neću da ulazim niti me zanima. Nekako, do juče smo imali jedan korektan odnos posle svega, a posle onoga juče nećemo imati nikakav! Nikada neće imati sagovornika u meni, ja ne želim da se sada pravdam ili da nekoga ubeđujem i menjam mišljenje, jer ljudi koji me znaju, znaju kakva sam! Ako je njemu ono značilo za ego i zadovoljstvo, ne znam svašta bih rekla ali me je poremetio sa ovim momentom i porodicom, ja ne želim da ga vređam on sve što govori, govori samo sebi i ja nisam rijaliti igrač i imam život posle ovoga! Sa Zerinom nikada neću imati nikakv odnos, a Vladimira šaljem u izolaciju, jer sam mu bila pravi prijatelj i mislim da sam zaslužila veće poštovanje - rekla je Rialda.
Ja ne znam šta je njoj zasmetalo, i ne znam čime sam je uvredila! - dodala je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga