AKTUELNO

Istina isplivala na videlo!

Na narednom prilogu prikazanom u emisiji "Gledanje snimaka", ponovo je glavni akter bio Filip Car, koji nije ostavljao Minu Vrbaški na miru na poslednjoj žurki, a zatim joj zamera što ga je uporedila sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ne možemo da se upoređujemo, mene jako vređa kada me uporede sa njim. On radi stvari koje ja nisam radio. Mina mi je par puta rekla da sam ja problem i kad su u dobrim odnosima. Što se tiče pogleda, ja šaram pogledom, uhvatim Minine poglede. Ako ne gleda direktno, gleda me u ogledalu - istakao je Tomović.
Ona kaže da ne gleda - dobacio je Filip Car.
Danas ne, ali ima kad gledam. Sasvim normalno je da ga gledam. Ja sam slobodna devojka, nisam ničije vlasništvo. Nisam sa Carem, mogu da gledam Tomovića koliko god poželim - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, nisam ja u pitanju, nego moj odnos prema njoj, ona čezne za tim. Odnos sa Minom, ja ga se ne stidim. Ja je nikad nisam nazvao k*rvom - pričao je Tomović.
Ja sam Tomovića volela na neki neobičan način. Ne znam. Ja sam uvek imala nadu da će nešto da se desi, ali završila se ta priča kako se završila - dodala je Mina.
Da je ona dobar čovek i da radi dobra dela, prošlost ne bi postojala. Ali sa njom je budućnost neizvesna. Ona želi rijaliti, stalo joj je do kadrova i kamera - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Najiskrenije, kajem se što nisam ostala u dobrom odnosu sa Vladimirom i što sam se pomirila sa Carem. Ja očigledno umišljam da Cara volim - poručila je Mina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.