AKTUELNO

Osećala da će da je prevari.

Nadežda Biljić gostujući u emisiji "Amidži šou" pričala je o Tomi Paniću, s kojim ima sina a koji ju je prevario u rijaliti programu "Zadruga 4". Nadežda je istakla kako je osećaj nije prevario, kao i da je plakala danima pre Panićevog ulaska na imanje znajući kakav je.

Foto: TV Pink Printscreen

Shvatila sam da mene moj osećaj nikada nije prevario. Plakala sam tri dana pre nego što je ušao u karantin, ja sam mu rekla da će naći novu devojku i tako je bilo. On je ušao jer smo živeli jako loše. Naše dete je rođeno pre vremena, mi tri puta mesečno idemo u Tiršovu na kontrolu i to košta - pričala je Biljićeva, pa dodala:
Meni niko ne može da kaže da sam loša ili dobra majka, jer sam tek postala majka. Ja ništa ne znam, sve ide po osećaju. On sad ima punih 9 meseci, napreduje, dobio je taj pravi oblik bebe. Znam da mi je psihijatar rekao da neću imati osećaj za dete dok ne budem dobila interakciju od deteta. Ja sa mojim sinom spavam u krevetu, ne spava u krevetcu, totalno sam ga razmazila. Spava u krevetu sa mnom i sa babom, deda ga nekad ukrade u toku noći, svi smo bazirani na dete. Ja ne želim da napravim grešku. Ne možeš nedostatak partnerove ljubavi da nadoknadiš kroz decu, jer to su dve različite ljubavi - dodala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zdrava, samo sam povređena. Ne želim da se plasira slika u narodu da sam ja lakog morala, da sam alkoholičarka... Moje dete će sutra krenuti u školu. Deca su surova, ceo Balkan gleda rijaliti. Niko neće reći: "Tata je prevario mamu"; nego: "Mama ti je imala s*ks na Uskrs" - priča Nadežda.
On (Toma) je imao s*ks s Paulom. Postoji Bog koji sudi, ako je meni sudio i ako sam ja kažnjena za neke stvari, onda će i on - zaključila je Nadežda.

Autor: S. K.