AKTUELNO

Milica je oštra.

U Beloj kući uveliko je u toku raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Milice Kemez, koju je na tu funkciju postavila Ljiljana Stevanović Lili, koja je sinoć napustila "Zadrugu".

Nataša Radan, srednji budžet, htela sam i veliki da ti dam. Snalažljiva si, sama ideš kroz život. Slične su nam situacije, prebrzo si sazrela. Nepoverljiva si prema ljudima, imaš crtu da spletkariš, takvu sam te prihvatila. Nije ti trebalo to sa Sandrom. Mislim da si lepa i inteligentna, mislim da si i dalje zaljubljena u Anđela, ne govoriš ono što misliš za crnim stolom - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja, rekao bi čovek da si mirna, prava medicinska sestra. Deluješ čisto, pedantno. Pomažeš ljudima. Ne shvatam kako takva devojka uradi takvu stvar. Imaš prelep glas, prelepo izgledaš. Nemaš motivaciju više da se sređuješ, bila si najlepša ovde. Imaš vremena za sve još - rekla je Milica.
Ivana je neko koga Mića hoće da vidi kao slatku devojčicu, a ona hoće da pokazuje najgore. Flertuješ, meni to ne smeta. Ne mislim da si zlonamerna, neke stvari radiš iz mladosti, iz gluposti, znaš da i meni nije lako, Mića pokušava da te opere, da pokaže tvoju dobru stranu. Ovo ti je bila šansa da iskoristiš što te i gledaoci podržavaju - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Caru srednji budžet. Bio mi je cimer u krevetu neko vreme. Dopala mi se njegova energija, njegove fore. Mislim da koristiš ovu situaciju, neko te ubedio, kao što je i Mina rekla, da si najbitniji ovde. Nisam očekivala od tebe, delovao si mi zaštitnički prema ženama, da vređaš Minu. Tvoj humor i tvoje ponašanje prelaze u bahatost. Kakva god da ti je veza sa Minom, ne treba toliko vremena da provodite zajedno, druži se sa muškarcima - rekla je Milica.
Jovana Ljubisavljević je neko ko stalno mrmlja sebi u bradu dok neko izlaže. Imaš visoko mišljenje o sebi. Od starta imaš negativna pitanja, držiš se stoički. Opravdala si epitet, nadimak lisice, bolje da misliš o sebi da si misica, najlepša. Da želiš da prekineš odnos sa Tomovićem ne bi od njega uzimala ni čips. Prema meni si korektna i fer - rekla je Milica misici Jovani dajući joj mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga