AKTUELNO

NIKAD BRUTALNIJI!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine", postavljeno je za Marka Đedovića: "Opisi mi najgore situacije sažeto, moralnih osoba koje su skrnavile sva moralna načela?"

Foto: TV Pink Printscreen

Neke situacije su mi bile najgadnije! Ja sam jednog jutra dok smo sedeli, rekao da mi je sumanuto skroz da nekoliko meseci raspredamo da li je Sanja lizala p*čku Jovani, a mi dajemo amin na to pitanje . To nije smelo da ugleda svetlost dana i da mi to komentarišemo, meni je to katastrofa! Meni je to toliko bilo katastrofa, a druga je Vuk i j*banje bez kondoma i to je bilo katastrofa. Rekao sam mu da se to ne iznosi, čak smo stigli do poligrafa bez kondoma! Nemam nameru da ih štedim, meni su te dve bile najubdljivije - rekao je Đedović, pa dodao:
Maja Marković je bez premca što se tiče morala najgora! Sledeća je i najsvežija, Bora i Milica to je najogavnija tema svih Zadruga do sada, zaboravimo relaciju Kija, Luna i Sloba ovo je gadnije i jezivija od svega! Ova situacije je odrađena na najgadniji način ka Milici, jedan je od momka, a drugi od sestre, ovde ne može da se poredi ko je više kriv! Meni je žao da živiš takav život, između sestre i bivšeg dečka, a ostalo mi je hladna voda ko je bio na jahti a ko nije, to su budalaštine. Ako moram da biram najogavniju, jeste Milica i Bora, koja je doživela gubitak dve osobe koje najviše voli a svi znamo njenu priču i znamo da nema nikoga - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Deatljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga