AKTUELNO

Nisu štedeli reči!

Nakon što je voditelj Darko Tanasijević proglasio da je obe nedelje prvi nominovani zadrugar Sanja Stanković, Sanja i Filip Car su prokomentarisali večerašnje nominacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam da ću ići u izolaciju, meni je fascinantno da me nazivaju folirantom, a oni su foliranti i to je legitimno. Ja sama sebi škodim, a Filip je mogao ljudima da rascepa glave, ali ja sam sama za sebe loša i znam da me ljudi ovde ne vole a oni koji me znaju, znaju kakva sam. Što se tiče Jovane, možete da mislite šta hoćete ja nju jesam volela i znam koliko sam je volela. Samo budala bi to radila zbog interesa, i na prajdu sam bila tamo i ponosim se, meni je bilo lepo sa njom, Što se tiče Frana, nije mi bio igra ali sam presekla kada sam se ja raspadala, a ti si mi se smejao, kada sam video klip gde plačeš ja sam rekla da je karma kučka. Car mi jeste bio igra, i igro se sa mnom zbog Mine, a ja nisam igračka. Da sam htela da budem sa njim bila bih, ali on me ne zanima, ja da sam htela mi smo mogli i da se poljubimo, ali ja nisam htela da nastavim igru. Anđelo i ja nismo imali ništo napolju, mi smo bili prijatelji ovde sam sve osetila, ranije ne. Kada sam osetila nešto bilo mi je čudno, ali nisam želela da pričam mislila sam da će da prođe. Kada je bilo pitanje šta sam ja rekla Jovani, ja nisam znala da laže, i žao mi je jer je ona polila honorar a ona je bila u pravu i žao mi je što joj ništa ranije nisam rekla. Ja znam šta sledi meni i Anđelu, meni je lepo sa njim i ono što ste očekivali to se i desilo - rekla je Sanja.
Sanju ne želim da komentarišem. Mislim da ste bili blagi prema nama, uradili smo stvari loše i koje su za osudu! Što se tiče mene, voleo bih da idem u izolaciju, jer ćemo se vratiti i ona i ja, a ja bih voleo da budem tamo sa Minom a tamo to ne mogu. Dao sam vam pravo svojim postupcima da me komentarišete, a ja sam odustan od svih vaših tema i ja vodim rijaliti van crnog stola, i ne vidim ko se sa kim muva i ko se j*be. Ja i napolju ne zapažam takve stvari, mene samo zanimaju moji najbliži, ali sada ću da povedem računa o tome, jer kada vi možete mene da komentarišete, mogu i ja njih! Ja sam zbog svojih situacija bio mnogo puta dužan, pa mogu i sada a rijaliti za mene počinje za tri meseca, a onda ću da se pozabavim sa nekim ljudima a svako ima tumor, za koji ću se potruditi da metastazira. Ja nikada nisam ulazio u vaše priče, ali sada svojim komentarima biću najjači, i poradiću na tome da svako stvori poštovanje prema meni i mojim postupcima - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga