AKTUELNO

Igra se sa svima.

U Beloj kući su u toku nominacije. Ove nedelje zadrugari biraju između Filipa Cara i Sanje Stanković. Na red da nominuje je došla Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ovde niko nije bio iskren ovde. Ja Sanju znam s polja, mi smo prijateljice. Žao mi je da je svi prozivaju da je folirant, ali oni svi ste to rade. Ona je sjajna, ima tak ku*ka mud, i treba što više da ga koristi. Ja sam ti prva rekla da bi sa Anđelom bila top stvar, ali ne verujem u tvoje emocije, ali on je odlepio. Imaš pravo da radiš šta hoćeš, ja ću uvek biti na tvojoj strani jer si ti moja prijateljica. Filipa ću posalti u izolaciju jer sam pristrasna. Ja Sanji i Anđelu želim sve najbolje, ali takođe verujem da si volela Matoru, i znam kako si se ponašala tada, a njeno je pravo da li hoće da veruje u to. Što se tiče Cara, on je prava dijabola, isti je Mensur, ali ga volim više od njega. Treba da radi šta želi, ali šaljem ga u izolaciju - rekla je Ermina.

Ovonedeljni vođa Kristijan Golubović je sledeći koji nominuje.

Car kad aje došao ovde, po toj liniji mangupluka bio je jako dobar sa mnom, ali mi smo se pokačili zbog Aleksandre. Mislim vidi se da je klinac u glavi, ali je pravi džek. Da ima 50000 za noć bi potrošio. On je emotivno nezreo, moraće još da guli. Nije on loš dečko, međutim želi da se nametne ljudima na loš način. On voli da koketira sa drugim ženama, a uvek traži više. E sad Sanja. Ona je došla i ozbiljno shvatila ovaj rijaliti kao igru. Što se tiče odnosa sa Matrom to se shvatilo, da je ona strejt osoba. Kao što je Lili rekla, ona je anonimna devojčica iz Bora koja je postala pozanta zbog Matore. Sanja se vratila na svoje. Ako je stvarno bila devojka iz kataloga, tj prostitutka, ona se promenila, ona je došla da zarađuje pare i da jaše sve i da igra igru. Opet kažem hipotetički to. Ona se jeste zatreskala u ovog malog (pokazao je Krisitijan na Anđela).Ponizila se zbog Frana, sa Carom se igrala, a sa Anđelom je imala nešto više u bioskopu. Neverovatno mi je to priajteljstvo. Ona je došla ovde da zaradi za stan, Ima svoj cilj za koji se bore. Ljubav prema Anđelu je zezanje, i on to kapira, samo da se zezaju, biće naslova u novinama, to je njima bitno. Dobra reklama za njih dvoje. Nominovaću Cara, jer je meni Sanja pravi Džek, nije mi pružila ruku kada je ušla - ispričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva nominovana zadrugarka je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga