AKTUELNO

Novi klip, nova tema i rasprava!

Na narednom klipu koji je u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka", pušten zadrugarima, prikazana Nataša Radan koja razgovara sa Markom Đedovićem o Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša.

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja nemam ništa sa njom! - rekao je Ša.
Ja sam ovo iznela za stolom, ali meni ovo nije smešno jer radi pogrešne stvari jedno priča a drugo radi - dodala je Nataša.
Ja sam rekao da sa Tarom svako kontakt prestaje, jer ne možemo da se družimo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je pun k*rac svega ovoga, i ne znam šta će biti a ne zanima me ko sumnja a ko ne. A što se tiče onoga što sam pomislila, imala sam razlog zato sam i rekla! - rekla je Tara.
Neću da se pravdam za mene postoji samo moja žena! Nabijem ih na k*rac, i u usta. Neću ad se započinju takve priče, i ja nju ne čujem! I ja sam video poglede razne, pa nikada nisam rekao - dodao je Ša.
Ja sam rekao da je Tara to iznela tako da dolazi do sumnje, i njemu sam reko sve! Kada su meni rekli ad se sklonim od maje ja nisam, znam u kakvoj je situaciji - rekao je Janjuš.
Ja sam njem rekla da mi sve ovo ne prija, i mi smo se udaljili jer ne želim da sebe stavljam u te situacije i nije mi potrebna ovakva priča. Smeta mi sve ovo, ja sam ustala i rekla sve i neću više da štitim njega - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga