AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a voditelj Milan Milošević je tu kako bi sva ona pitanja koja je mnogobrojna publika postavljala za zadrugare pročitao. Naredno pitanje koje je pročitao bilo je za Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Care da li stvarno veruješ toliko u sebe da misliš da napraviš od Sanje recku?
Ja sam samo hteo druženje, nisam to želeo - rekao je kratko Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam shvatila da je on ovde došao da se igra, a ako je to želeo da uradi sa mnom, mnogo se za*ebao. Ja sam mu rekla da mora dosta da se promeni, da bi bio dostojan mene. On kod Mine može da se pere, i znam da tamo priča drugu priču. Sve će se videti samo - rekla je Sanja.
Ja sam malopre sve rekla, što se tiče Mine, slažem se sa Sanjom. On prvo ima emocije, pa nema, niko tu nikog ne može da pohvata. Car se igra, ali ima emociju prema Mini, a to nije fer prema Sanji jer su započeli odnos on i Sanja - objasnila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je rekao da ga smara što Mina priča sa Sanjom, a onda se prešaltao na to da su ljudi nule, i da traži razloge da pobegne od Mine - dodala je Tara.
Car ide na siguricu, jer kod mene ne može ništa da uradi, a na žurki se Car drao na mene što pričam sa Minom - objasnila je Sanja.
Sanja mu se svidela, a ona je bila razlog da se skloni od Mine - objasnio je Šebez.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga