AKTUELNO

Prolaze kroz pravu agoniju.

Porodica pevača Darka Lazića trenutno prolazi kroz pravu agoniju. Naime, Darkov otac Milan išao je na operaciju želuca, koja se u međuvremenu zakomplikovala. Na ovoj operaciji bio je i Darko početkom godine, a loše vesti dočekale su popularnog folkera van Srbije, zbog čega se on prvim letom vratio u našu zemlju.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Lazić je odlučio da ode na operaciju smanjenja želuca, nakon što je video da je njegov sin to učinio i uspeo drastično da smrša. Darko Lazić je juče rekao novinarima da mu je otac loše i da su lekari njegovoj porodici poručili da budu spremni na sve.

Operisao je želudac i pozlilo mu je. Šta se desilo, niko ne zna. Znam samo da mu je mozak ceo kompletno oštećen, da mu je stalo srce, reanimirali su ga... Ne znam stvarno šta se desilo, živ i zdrav je otišao... Ne znam šta bih ti rekao - objasnio je Lazić juče.

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram.com/darkolazicofficial

Ovog jutra ekipa portala Pink.rs, koji je prvi pisao o ovome, kontaktirala je Darkovu majku i Milanovu suprugu - Branku, kako bi čuli da je došlo do promene i boljitka po pitanju zdravstvenog stanja njenog muža. Ipak, Branka nam je rekla da je stanje nepromenjeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanje je isto. Nema boljitka - rekla nam je kratko utučena Branka.

I u narednim satima i danima pratićemo stanje Darkovog oca Milana, o čemu ćemo vas redovno izveštavati.

Autor: S. K.

#Branka Lazić

#Darko Lazić

#milan lazić