AKTUELNO

Oglasio se kum Džeja Ramadanovskog koji zajedno s njegovom porodicom priprema pevačevu sahranu.

U petak će na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana biti sahranjen pevač Džej Ramadanovski koji je preminuo u nedelju od posledica srčanog udara. Rezultati su pokazali i da Ramadanovski nije bio zaražen koronavirusom.

Foto: E-Stock

Zoran Jagodić Rule, kum pokojnog pevača, kaže da će biti ispunjena Džejeva poslednja želja, a to je da mu na grobu zasvira 50 violina. Rule dodaje i da je u kontaktu s porodicom preminulog umetnika s kojima zajedno priprema Džejevu sahranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Čujem se sa ćerkama njegovim, Marija je sa mamom, Ana je kod kuće. Prolaze dani, nema ga da se javi i sve nam je teže. U kafiću smo na Dorćolu, dolaze ljudi, prijatelji, sve je vest pogodila mnogo. Porodica i ja se bavimo sahranom, sređujemo sve što treba. Imao je želju kad umre da mu na grobu zasvira 50 violina, hteo je tu muziku 60-ih. Pokupili smo sve muzičare, ispratićemo ga baš kako je zamislio i kako dolikuje - rekao je Zoran Jagodić Rule.

DŽEJ ĆE POČIVATI PORED IVANA BEKJAREVA!

Porodica će u petak od 14 časova u kapeli primati saućešća. Zbog pandemije koronavirusa komemoracija neće biti održana. Džej će počivati pored glumca Ivana Bekjareva koji je nedavno preminuo od covida-19.

Podsetimo, Džeju je u nedelju pozlilo dok je bio u stanu na Dorćolu. Njegova devojka, s kojom je živeo, odmah je pozvala Hitnu pomoć, urađena je i reanimacija, ali pevaču nije bilo spasa.

Foto: Pink.rs

Inače, Ramadanovski je bio u strogoj izolaciji zbog koronavirusa, a samo nekoliko dana pre smrti za medije je izajvio kako bi kovid bio smrtonosan, ukoliko bi se zarazio. Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram.com/marija_ramadanovski

Iza sebe je ostavio neutešne ćerke Anu i Mariju, bivšu suprugu Nadu, devojku, prijatelje, kolege i veliki broj hitova.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: S. K.

#Džej Ramadanovski