AKTUELNO

Haos na samom početku ove teme.

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom" a sudeći o samom početku večeri i prvoj temi o kojoj se komentariše, ova noć definitivno obećava i u nastavku. Naime, u nedelji za nama, desile su se mnoge stvari koje su promenile sam tok rijalitija, ali je voditelj Milan Milošević bio tu, kako bi zajedno sa zadrugarima prokomentarisao odnos koji trese celu Zadrugu, a to je odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Nakon komentara mnogih, na red je došla i naredna tema, koja je vezana za odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Voditelj Milan Milošević je prvo podigao Zolu, kako bi prokomentarisao aktuelni odnos koji ima sa Miljanom.

Foto: TV Pink Printscreen

"Napravio si dete svesno, Miljana je čak rekla da je bila tri puta trudna ?" - pitao je voditelj Milan Milošević.

Ona je mene zvala iz stana, dok se još nije desila prva kiretaža, i pokazivala mi je test sa dve crte, i onda mi je priznala da je tada dodala crtu sa flomasterom. Ona je na te načine htela da uđe sa mnom u kontakt. A poslednji put kada smo se posvađali, ona je slala i mojim drugarima sliku, a posle se opet kažem, ispostavilo da je ona zaista bila trudna. Bila je situacija, kada sam ja bio protiv abortusa, a tu se umešala njena majka, Miljana je bila između dve vatre, a ona je na kraju otišla na kiretažu. Ja se i sada nadam da je ovo Božiji znak... Ali, s obzirom na to, mi smo do sada sve pokazali. Ja sam - rekao je Zola, pa dodao:
Kada je rekla da neće na kiretažu, ja sam rekao polako, onda posle pet minuta, ona meni kaže da ipak ide u Niš na kiretažu, pa onda opet kaže da hoće. Ja sada javno kažem, da sam ja za to, ali ako su posledice ozbiljne, ja neću biti monstrum. Neka uzmu sve moje honorare, neka ide na mene, samo da se sve ispostavi kako treba, to je stvar koja će nas unormaliti! Ako dođe do kiretaže, ona će biti haos! A noravno da će to uraditi, ako izađe - pravdao se Zola.

"Jesi li se pokazao kao muškarac? Jesi li rešio gde ćete živeti?" - upitao je voditelj MIlan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u Nišu neću živeti, ja tamo imam dve kuće velike, imamo gde da živimo, meni je to deda ostavio. Ja se ne bojim za sebe, za mene bi najveće poniženje bilo da njena majka čuva moje dete. Ona mene ubija u pojam, ne može da se unormali. Ona sve svoje što zaradi neka uzme sebi - dodao je Čolić.
Kod Zole ne možemo da budemo, ona žena živi svoj život! - ubacila se MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja majka te držala kao malo vode na dlanu, a Marija je za mene govirila sve najgore - vikao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga