AKTUELNO

Raspodela je u toku.

U Beloj kući uveliko je u toku raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Kristijana Golubovića.

Ana Bulatović, srednji budžet, mala Matijevićka, Gaga. Vas tri ste različite izgledom, ali ste na istoj talasnoj dužini - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Matijevićka, o tebi ne znam ništa, oduševila si me kad si igrala sa Kemezovom i Elenom, bile ste mi favoriti, ti si najbolje igrala i pevala. Neprimetna si - rekao je Kristijan.
Ana, Crnogorka došla u Šumadiju, taj spoj, ne može gore. Iznervirala me za slavu fino, od tada dođe kad joj nešto treba. Nedostaju mi njeni pevački repertoari sa dezedoransom u ustima - rekao je Kristijan.
Želim ti da ti se vrati sva ljubav koju ti niko nije pružio, nemoj da si tužna - rekao je Kristijan Dragani Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Lili moja, Lili Marlen, moja duša. Najglupljim gestom, kad mi je Marija Kulić dala nulu, ona je dala novac Tomoviću, bez pitanja, dogovora, stavila je u kesu 600-700 dinara i rekla "evo vam za doručak". Ti si moj saborac, iako si milicajac, daleko vam lepa kuća, da mi nikad ne pozvoni. Originalna si, treba češće da kažeš svima šta misliš - rekao je Kristijan Ljiljani Stevanović Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Teta Nadica moja, pošto znam da ne pušite, mislim da vam je srednji dovoljan. Vi ste generacijski skoro sa mnom, gledam vas kao majku rođenu, malo stariju sestru, neutralna, ćuti. Neka mi je seta kad te vidim, znam da si prošla muku kad su ti ćerku razapinjali. Radna ste osoba, naglašavate to u nekom ste svom vakuumu, niste nešto mnogo agilni za neke stvari - rekao je Kristijan.
Rialdica, sultanija jedna od najboljih riba ovde. Sultan je kao rezidentno zlo, niti smrdi niti miriše. On klizi, nema glasa, nema stasa, ali tinja. Ti si hot riba, riba za izlaske, ludovanja, jake destinacije sa jačim mačo muškarcima. Tebe vidim u nekom miksu, gde još luduje. Kenan hoće tradicionalku neku. Vidim strast u vašim poljupcima, on je nežan, pažljiv. Mi smo se posvađali kad si bila deo čopora, ja sam hteo da vas razj*bem, lakše mi je da se borim sa vama pojedinačno. Ti si vrela devojčica, teško da sultan može vatru da gasi - rekao je Kristijan Rialdi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga