AKTUELNO

Bio je veliki glumac!

Juče nas je sve zatekla vest o smrti pevača Džeja Ramadanovsog, a i danas su stigle tužne informacije. Čuveni glumac Tihomir Arsić preminuo je ovog ponedeljka, nakon što se borio s rakom pankreasa poslednjih godina.

Foto: Printscreen YouTube/SNS SVILAJNAC

Arsić je u javnosti govorio o svom zdravstvenom problemu, a pre nekoliko nedelja izjavio je kako se oseća kao da će živeti 101 godinu. U jednom gostovanju ispričao je i anegdotu tokom koje se prisetio oca Srbe, koji ga je upisao u srednju Saobraćajnu školu.

Foto: Printscreen YouTube/TANJUG NEWS AGENCY OFFICIAL

Bio sam odličan đak u osnovnoj, a onda me je otac, Srba legenda, naterao u Saobraćajnu školu. Ja sam ponavljao prvu godinu zbog fiskulture. Profesor fizičkog mi je bio razredni, a ja nisam dolazio na časove. To su te godine, klinac, nezgodno vreme, Zemun... Ko zna šta bi bilo sa mnom da nije bilo interesovanja za knjige. I izađem ja na popravni, izvučem teoretski deo, sećam se i dalje pitanja i dobijem ocenu 4. Posle teorije izađem u školsko dvorište da trčim i ostalo, a kada sam bacao kuglu, pogodim profesora i obori me! - govorio je Arsić.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Autor: S. K.

#Tihomir Arsić