AKTUELNO

Komplikovano!

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u "Dubiozi" bila je Paula Hublin, koja je otkrila šta se dešava sa Franom Pujasom i njom.

Svi su očekivali naše pomirenje, on je došao do mene, legli smo, popričali, to je bilo to. Odmah sam mu rekla da ako ne može da pređe preko nekih stvari, da se ne mirimo. On bude super, pa prebaci, voli me, pa ne želi da priča sa mnom... - započela je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve mi prebacuje, ali ne shvata jednu stvar. Kada me ostaviš, imam pravo da pokušam da nastavim dalje. Ja sam probala, shvatila da ne ide i to na teži način, gluplji. Svaki put ima neki razlog da prekine vezu, a ovaj put sam ja to radila. Nije Nikola razlog. Ja sam popričala par puta sa Nikolom, a kada je Nikola seo kod nas za crnim stolom, Ana i ja smo smilili plan neki. Fran se iznervirao. Nikola je bio pored nas, a Nikola se zeza, on nije moj tip. Ja ne volim te ogromne frajere, njegove priče su mi smešne. Ja ne pravim Frana ljubomornim, prekinula sam odnos. Dojadilo mi je. Ja nikad nisam prekinula, nego nateram da druga strana to uradi. Ako ja prekinem, to je to. Vređao me je tih par dana i to je to. Danas me opet gleda, pa se grlimo, pa se provociramo, ne znam dokle će to tako ići. Ja mogu te stvari da podnesem, on ne može. On je poljubio Taru, bio zaljubljen u ovu, onu... Pričao šta bi sa Rialdom. Meni je bilo katastrofa, ja sam sve u sebi krila. Ja sam danas top, ali mi nije dobro. Kada sam tužna, pokušavam da sakrijem to, izgledam najsrećnije kad tužna. I ja sam radila neke stvari - istakla je Hublinova.
Ja sam ga pitala koje je rešenje, on mi je rekao kao da budemo zajedno, ali da preko dana ne pričamo, a uveče da spajamo zajedno... Da li je on normalan? On mi kaže da želi da napravimo dete u jednom trenutku... Onda sutradan kaže da nikad ne bi voleo da ima dete sa mnom, pa za deset minuta kaže da bi nas samo dete spasilo. Ja bih volela da imam dete sa njim, ali ne još - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. P.

#Fran Pujas

#Paula Hublin