AKTUELNO

Sada se oseća dobro.

Glumac Miodrag Dragičević, rođeni brat glumice Tamare Dragičević, pobedio je bitku sa koronavirsom, a sada je progovorio o tome kako je izgledala sama borba.

Foto: Instagram.com/tamaradragicevic

Prošao sam onaj prvi "krug" što bi se reklo. E, sada ne znam da li će opet da me napadne. Imao sam lakše simptome, nisam imao temperaturu i nije se ništa spustilo na pluća, hvala Bogu - rekao je glumac i istakao da je imao bolove u telu, što je karakteristično za grip.

Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić

Baš kao kad imate grip, tako je meni bilo. Boleli su me zglobovi, leđa, mišići… sve živo. I nisam osećao miris i ukus - rekao je Miodrag.

Glumac je otkrio i sa čime se sve suočio tokom korone, te da ljudi dok se ne nađu u situaciji da nešto izgube, ne znaju da cene ono što imaju.

Foto: Instagram.com/miodrag.misa.dragicevic

Čudan je osećaj, zaista. Mi smo svi navikli da sve možemo da osećamo, da sve možemo da dodirnemo. E, kada nam se ovo desi, tada shvatimo kako neke stvari podrazumevamo, kako ne cenimo nešto što nam je dato. Nisam mogao a da ne pomislim kako je ljudima koji žive bez vida, bez sluha… A mi koji sve to imamo izmišljamo neke probleme tek tako da bi ih imali… Nije svejedno, čudan je osećaj, stvarno - rekao je glumac.

Miodrag ističe da misili da se zarazio na poslu, a otkrio je da će se u narednim danima testirati na antitela.

Mi glumci smo stalno izloženi, nosimo maske u pauzama snimanja, na probama, pa onda skinemo masku kad snimamo, kad smo pred kamerama… Svi znamo da to nema poente, ali šta ćemo… Takav je posao, a moramo da radimo. Ovih dana ću otići da uradim test na antitela, sada je prošlo nekih 20 dana od početka bolesti, pa bi trebalo da uradim i taj test. Nadam se da imam antitela, ako ne, onda je PCR koji sam radio bio pogrešan. A nadam se da nije - govorio je Miodrag.

Foto: Instagram.com/miodrag.misa.dragicevic

On je istako da nije imao strah tokom borbe.

Nisam se uplašio, stvarno. Nisam podlegao tome. Sve je na sreću prošlo kako treba, radio sam sve što su mi lekari preporučili, ali srećom nije bilo težih simptoma. Uskoro se vraćam na posao, u pozorište… - zaključio je glumac.

Porodica Tamare Dragičević nažost doživela je još jednu neprijatnost. Naime, njen suprug, Petar Benčina je hitno hospitalizovan nakon što je ustanovljeno da je zaražen koronavirsuom, jedno vreme bio je priključen na kiseonik, a obustavljeno je i snimanje filma na kojem je radio.

Foto: Instagram.com/petarbencina

Autor: S.M.

#Miodrag Dragičević

#Petar Benčina

#Tamara Dragičević