AKTUELNO

Žestoko!

Drvo mudrosti je pozvalo Taru Simov kod sebe u Rajski vrt, a ona je tu da ispriča sve što joj je na duši povodom Nikole Đorđevića, ali i Milana Jankovića Čorbe, njenog bivšeg dečka. Tara je sama počela da priča, pa je odmah pomenula situaciju koja je tišti danima unazad.

Mnogo sam loše. Konkretno me tišti što sam ušla bezobrazno, nadobudno, puna sebe, a dozvolila sam sebi da pokleknem nakon deset dana. Zaljubla sam se u Čorbu, pa je ispalo da sam ga progonila, davila, mučila i ispala sam ženski potrčko, i ta tema me jako uzdrmala, i ne mogu da podnesem taj pritisak. Bolje da sam bila najnemoralnija, nego da mi se ovo desilo - rekla je Tara, pa se dotakla Nikole:

Foto: TV Pink Printscreen

Nervira me ova situacija sa njim, ali neću da se zaljubim, ono, prija mi i sve. Dopao mi se, lepo mi je, i pokušavam da budem normalna. Mi generalno pričamo, on se ovde sprda sa svima živima, ovde mu je interesantno, i izašao je iz veze, ali je rekao da neće da se zaljubi. Ali, što se tiče mene, divan je. Nije kao sa Aleksandrom, Natašom i to. Ja sam Hurem, biram devojke koje ulaze u harem, pošto je i Dragana ušla. Rekao mi je da me gotivi, i bilo bi mu glupo da se nas dvoje svađamo, a ja sam mu rekla da mi se sviđa kada je ušao, a vidim da me poštuje više od ostalih - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

U depresiji sam zbog teme koju sam pomenula, zbog tih stvari da sam progonitelj. Nikola je rekao da će da kaže da je on taj koji progoni, pa je dodao da će da nacrta iznad mog kreveta da stavi da sam progonitelj. Nervira me, ali mi se sviđa, ja se borim sa sobom. Đedović je rekao da ja nemam granicu pristojnu, i u pravu je. Neću da ugušim našu situaciju do toga. Ne želim da mu kažem ništa ružno - nasmejala se Tara.
Ne nervira me ništa sa Aleksandrom, ja nisam ljubomorna. Ona mi je smešna iskreno, nije mi pretnja. Aleksandra je njemu šokantna i smešna, već dva dana je u fazonu da spava u dnevnom boravku. A inače, rekao mi je da nema krevet i on je rekao da će doći da spava kod mene, a ja sam mu rekla da sve dok je sa Aleksandrom, ne može da spava sa mnom. I on je onda rekao kao pa dobro, pa mi je dao prostora da će možda da završi sa njom. A olakšavajuća okolnost je to što me poznaje, pa ne moram da se pravdam, imamo temelj za normalan odnos - nastavila je Tara, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova devojka ovde ga ne zanima, meni je dao duks - rekla je Simova.

Šta ako je kad je sa Aleksandrom sam, njoj priča druge stvari? - pitalo je Drvo.

Aleksandra je njegov poljubac protumačila kao vezu, a on nije u tom fazonu. Ne znam, ako joj priča isto kao i meni, onda je ozbiljan folirant. Ona sinoć ustaje i kaže da dečka prvo upozna, pa bude sa njim, a sada je rekla da je u vezi, nigde logike - nasmejala se Tara.

Šta kažeš na ostale ljubavne parove? - bilo je naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Fran šokantan, jer je meni njegova majka rekla da je on tužan kada je sa njom. Paula kaže da nije imala odnose sa Tomom, i ja uvek držim žensku stranu, ali opet... Fran opet ide i miri se s njom, toliko je voli, a prava situacija je da je srećniji bez nje. Paulu sam zgotivila, i ona voli Frana, ali ne treba da budu zajedno. Što se tiče Maje i Janjuša, treba napraviti rijaliti "Prcko i Žaklina". Oni se vole, to je neosporno, a smešni su ko crtani film. Gde god se okrenem, sve je toksično, i Bora i Milica, i Maja i Alen. Ja sam Maji rekla da ne treba da bude sa njim, jer on ne vidi perspektivu sa njom - rekla je Tara, pa se dotakla Miljane i Zole.
Ona je sad ubeđena da on hoće sa njom da bude samo zbog bebe. Zola je sada drugačiji i direktniji, i jako je iskren i ne razmišlja da li će Miljana da se naljuti, pokazao je muževniju stranu sebe. Krivo mi je što Miljana ove godine nije dobro, i sva je u rastrojstvu, a ove hodine je emotivna previše - dodala je Simova.

Onda se Tara žalila, i zamolila Drvo da joj pusti njen spot, a potom je Drvo tražio tri tajne od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan mi je rekao da je komentar "Crni luk" za Elenu, a da je to posle rekao za Paulu. Druga tajna je da joj je Čorba rekao da ga je briga za Minu, a da je zaljubljen u drugu, a ja mislim da je to misica. Car je isto rekao da ono sa Sanjom nije bio inat, i rekao mi je da joj se sviđa stvarno - rekla je Simova, pa joj je Drvo tražilo još jednu, u zamenu za drugu tajnu:
Čula sam da su Anja i Cvele imali se*s, i ja sam čula uzdahe, a to je i Ermina potvrdila - rekla je Simova.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga