AKTUELNO

Slomila se.

Dragana Mitrović je nakon saznanja da su se njen bivši Stefan Šebez i Ivana Marinković smuvali, počela da plače, pa se izjadala Vladimiru Tomoviću, koji joj je dao savete zlata vredne.

Ona je meni dolazila, plakala, onda mi se izvinjavala, ne znam, razočarala sam se. Samo taj čin, nekako, desilo se sve to juče, i on je odmah bio sa njom, ali sam negde očekivala da će mi prići kao žena. Ono, kao žena ženi - rekla je Dragana.
To je devojka koja je od početka flertovala sa njih deset, ko je hteo mogao je da bude sa njom. Sutra kada dođu pitanja, budi dostojanstvena, i seti se da je on opsovao tvoju porodicu. Samo ispričaj svoju priču, nemoj da se ponižavaš. Da li ti se izvinio? - pitao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče su svi stali u njegovu odbranu, ja smao čekam klip, a nije mi se izvinio. Okej, ja sam pogrešila jer sam prosula sok - dodala je Dragana.
Samo nemoj da pričaš sa ljudima, i da ko neka tetka svima pričaš. Ona je za sebe, ti si za sebe. Ja sam neke stvari rekao odavno još - objasnio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Najteže mi je što sam to dozvolila, ja sam posle muža sama dve godine, ovo je prva veza, nije vredan, razmeš me - rekla je kroz suze Dragana.
Ponizićeš se, ako opet budeš sa njim, samo tada - savetovao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga