AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Na početku emisije Kristijan Golubović je dao Milanu poklon koji je dobio od Golubovićevih fanova, a zatim je Mina Vrbaški čestitala rođenom bratu 9. rođendan. Potom je Milan podigao ovonedeljnog vođu Alena Hadrovića, kako bi svi porazgovarali o njegovoj podeli budžeta.

Bojan kaže da se razočarao u tebe i da si najvećem nečoveku Tomoviću dao najveći budžet i da ga nisi ispoštovao - rekao je Milan.

Foto: Instagram.com

Foto: TV Pink Printscreen

Bojan ne odlučuje, nego ja. Za Vladimira mi nikad nije rekao da mu ne dam veliki. Što se tiče njihovog konflikta, to je između njih. Ja Vladimiru mogu da dam samo veliki budžet. Nemam šta da dodam. Ako sam ga razočarao sa tim, ponovio bih to isto. Opet bih ponovio isto- rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što Bojan nije iznosio svoje mišljenje. Bojan je rekao da je Tomović najveće g*vno, najveći manipulator, sve što su drugi mislili o njemu. Svašta je pričao, ja sam ga sve vreme kritikovala, da je nominovan jer nije iznosio svoje mišljenje. Šta mi je sve rekao o Mišelu... To je tajna, obećala sam da neću da kažem. Ovo smem da kažem. Da je samoživ, da gleda samo sebe, da mu ne dajem na značaju, da mu ne dajem na važnosti. Rekao je da će se truditi da se oporavi. Vladimir Tomović je jedini učesnik o kome je stalno pričao - otkrila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljut sam na sebe što sam osobu poput Bojana Savića dizao na noge. Alen i Miljana su svedoci da je rekao da me njegova majka obožava. Ta osoba je o meni govorila sve najbolje. Ovo je dokaz zbog čega ja imam sve bolje odnose sa Franom, sa Carem, jer su mi rekli sve što misle. Ni prvi ni poslednji čovek koji je ušao u rijaliti, a koji je ostao neprimetan. Neće imati karijeru napolju - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je skočila da brani Bojana, a ona i Tomović su se žestoko posvađali.

Ja sa ljudima iz rijalitija retko kad ostanem u kontaktu, nažalost, jedna od njih je i Miljana Kulić - istakao je Vladimir.
A što nažalost? Šta hoćeš možeš da pričaš, činjenica je da prema meni nisi ispao prijatelj - poručila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bojan Savić

#Vladimir Tomović