AKTUELNO

Nije bila iskrena...

Nova zadrugarka Nina Oluić, koja se u "Zadrugu 4" uselila u subotu, na ulasku je tvrdila da ne poznaje nijednog zadrugara. Ipak ispostavilo se da vrlo dobro zna nekolicinu njih.

Portal Pink.rs došao je u posed njenog snimka sa Matejom Matijevićem, bivšim zadrugarom, na kom su oni izuzetno bliski, te nema sumnje da se odlično poznaju. Mateja je na snimku čak i poljubio Ninu u obraz, a mi smo odmah stupili u kontatk sa Matijevićem koji je objasnio odakle se znaju.

Foto: Instagram.com/nina_stormm

Poznajemo se. Mi smo bili u krajnje bratskom, drugarskom odnosu. To je bila neka privatna žurkica, tu smo se zatekli i to je to ništa specijalno - rekao je Mateja.

Osim što se potvrdilo da poznaje njega, Nina se veoma prisno na ulasku pozdravila i sa Lepim Mićom, što je i Mateja primetio.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam da poznaje i Miću. Ja ne znam koju priču gura, ali delovalo je kao da se dobro poznaju. Ja je poznajem površno, drugari smo, ništa specijalno, to je to - rekao je on.

Upitali smo Matijevića i da li je Nina zaobišla da spomene da se poznaju zbog Tare Simov, njegove bivše devojke.

Nije ona lično mene imenovala, rekla da mene ne poznaje, nego je rekla u globalu. Ona je došla tada na tu privatnu žurku sa Adamom Đoganijem, on je još jedan u nizu ljudi koje poznaje. Ne znam da li su bili zajedno, tad su bili kao drugari - rekao je Mateja za Pink.rs.

Foto: RED TV

Autor: R.L.

#Mateja Matijević

#Nina Oluić