AKTUELNO

Nije srećna zbog ovoga.

Došlo je vreme da saznamo ko će od dvoje nominovanih takmičara napustiti "Zadrugu" večeras. Podsetimo, Miljanu Kulić su nominovali zadrugari, dok je Bojan Savić dobio najmanje glasova publike ove nedelje, pa je postao drugi nominovani takmičar.

Voditelj Darko Tanasijević ušao je još jednom na imanje i otišao do sobe za izolaciju, kako bi obavestio Miljanu i Bojana da je došlo vreme da igraju zanimljivu igru koju je spremio Veliki šef, a svo troje su se zaputili ka novom delu imanja, gde će se se sve ovo odvijati.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su došli u salo za fizičko, Darko im je objasnio pravila igre. Miljana i Bojan su dobili tube od kartona, na koje je trebalo da poređaju loptice za određeno vreme. Pobedniku duela će se, kao i uvek duplirati glasovi. Miljana i Bojan se nisu baš nasjajnije snašli u igri. Činilo se kao da je Miljana pustila Bokija da pobedi. Saviću će biti duplirani glasovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon dupliranja glasova, jedan takmičar imao je 91% glasova, a drugi 9% glasova. Darko je obavestio zadrugare da je Bojan dobio manje glasova i da on napušta "Zadrugu". Zadrugari su krenuli redom da se pozdravljaju sa pevačem.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.