AKTUELNO

Nije ga štedeo.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Vladimir Tomović, koji je progovorio o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi 4".

Dobro sam, malo me je poremetilo vreme. Svaki dan ispod nule - započeo je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Divna čeljad su sinoć, ušla, baš ste ovako odabrali. Ja sam u rijalitiju na svojoj strani, ne biram više strane, mogu da kažem da mi je neko manje ili više drag. Alenu verujem kad kaže da Zerina laže, Zerini verujem kad kaže da Alen laže. Verujem i jednom i drugom. Alenu sam rekao da je sinoć bio kao u stanju kome... Hteo sam da budem drzak prema Zerini, da bih pomogao Alenu, ali ne bi mu pomogli ni elektrošokovi. Sa strane gledano, on ne barata argumentima. To je govor čoveka koji ne govori istinu. Čim ne odišeš samopouzdanjem, tu nešto ne štima. Nevažno je da li sam bio ili i dalje najbolji drug, ja ću da mu kažem istinu. Kad je bila prva pauza za reklame, ja sam rekao da je to pauza između dve runde. Jako ružno je izgledalo kad čovek od dva metra tako stoji, treba da bude džentlmen, kao i do sada. Rekao sam mu da je bio je bled i neuverljiv, to umesto da ga motiviše, izgleda da ga je demotivisalo. Ja sam mu rekao onog dana da mi je zasmetalo što nikad nije ustao za mene, meni znači da neko kaže da je na mojoj strani. Ne moramo da budemo prijatelji, ja sam sve kodekse svoje pregazio kad sam stao na njihovu stranu - istakao je Vladimir.
Rekao sam Maji i njemu da su ispali foliranti. Ja nisam tajnovidac da imam proročanske moći, ali oni nisu počeli vezu na zdravom korenu. To je moja definicija ljubavi. Temelj nije dobar. Ne znam da li će biti zajedno, pokazalo se da ih je kesa pokolebala najobičnija - zaključio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.