AKTUELNO

Neće joj oprostiti!

U toku su "Nominacije", a zadrugari biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Posle Maje Marinković svoj glas je dala Ivana Šašić.

Dobro veče gledaocima i mojoj porodici. Ponavlja se priča, već smo imali ovo. Krenuću od Zole. Kada su bile prve nominacije, Zola i ja nismo razmenili ni pet rečenica, sada imamo normalnu komunikaciju. Što se Miljane tiče, ona ima neke izjave, pa se izvinjava, nekad me i posluša kad krene da divlja, pošaljem je ja na spavanje. Bili bih licemer kada bih promenila mišljenje od prve nominacije, tako da ostavljam Miljanu, šaljem Zolu - istakla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam koga bih pre poslala. Ako mogu oboje da dobiju moj glas za odlazak. Sa Miljanom imam već nekoliko dana svađe, ona je neko ko kad uključi vređalicu, ne bira sa kim, kako i gde. U više navrata mi je bilo žao, Đedović mi je rekao da je i on tako žalio prošle godine. Generalno, mislim da ona nije dobro. Kad neko nije dobro, ne možeš da mu uzimaš za zlo to, ali sam u ponedeljak videla na šta Đedović misli. Nekad mi dođe da je ošamarim. Što se Zole tiče, on nije dve rečenice progovorio sa mnom, osim da me pita da li imam upaljač. Naveo me je za najveću šlihtaru, to me nije povredilo, nemam ništa protiv njega. I dalje mislim da bolesnu devojku koristiš za pare, to je tužno i ružno, to ide na tvoju dušu. Poslala bih oboje, takva je situacija, ali zbog skorašnje svađe, to će biti Miljane - ispričala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče. Ovako, da krenem od Miljane. Promenile su se neke stvari od prošle nominacije. Šaljem Miljanu ovaj put, i dalje mislim da je luda, nekad pozitivno, nekad negativno. U ponedeljak me je nabila na zid u prodavnicu, došlo mi je da joj vratim. To nije bilo u redu. Zola mi se pokazao kao korektan dečko, deli kad ima, dobar je što se tiče odnosa u kući, bolji svakako od nje - istakao je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji klip, ja nemam razloga da se pravdam. Sada da ustajem da demantujem ovu buljavu kvazipevaljku... Ona je prva rekla da će me udariti, posle toga je nastala svađa. Vidim i Fran šta je izneo. Isto su gledaoci videli, on je mene prvi gurnuo... - dobacila je Miljana.
Teraj se u k. Vidi kakav sam ja, a kolika je ona, da me stisne tako - uzvratio je Pujas, a Miljana je nastavila da govori zadrugarima da je ne interesuje šta pričaju, kao i da će podnositi tužbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.