AKTUELNO

Tvrdi da se niko nije razveo zbog nje!

Tamara Milutinović probala je "zabranjeno voće" kako se zove jedan od njenih hitova, a nedavno je publici predstavila i novu pesmu. Ipak, njen privatni i ljubavni život izazivaju mnogo veću pažnju domaće javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Mesecima se šuška da je Tamara u vezi sa kompozitorom Sašom Nikolićem, kao i da se on zbog nje čak i razveo. Ona je to u emisiji "Premijera" oštro demnatovala i istakla da nikada nije bila ljubanica.

Foto: Pink.rs

Nije čovek ostavio ženu zbog mene. Ljubavnica nikad nisam bila i niko nije ostavio svoju ženu zbog mene. Ne želim da pričam o ljubavi, jer ne želim da se priča o mom privatnom životu. Nikada karijeru nisam na tome gradila. Nisam svoju karijeru bazirala na privatnom životu i ne želim da tako bude i sada - rekla je Tamara u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Kajem se samo zbog toga što se to zna. Ja sam imala vezu od 10 godina, ali se o tome nikada nije pisalo, jer sam ja to čuvala. Ono kada ja budem odlučila da se udam, svi će znati. Malo se i plašim udaje jer je sve to otišlo u drugom smeru, a ja sam odrasla u idiličnoj porodici - dodala je Tamara.

Autor: S. K.

#Premijera