AKTUELNO

Ovo joj neće oprostiti!

Monika Horvat otišla je do paba, gde je sa zadrugarima koji su sedeli tamo oplela po Bori Santani. Zanimljivo je to da su se tu našli Kristijan Golubović, koji ovih dana kao vođa vodi računa o higijeni imanja, kao i Mišel Gvozdenović, koji se zbližio sa Milicom Kemez, Borinom bivšom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam cinkaroš, ali... On svaki put ostavi šolju. Zas*re šolju. Onda kako se prema Milici ponaša. Takvog frajera bih sa guštom toljagom udarila... Sada znam koga da navedem za najljigaviju osobu. Odvratno ponašanje, taj čovek je takvo zlo... I prema Neci kakvo ponašanje - pričala je Monika.
On voli da se sprda, ali zna da pretera - pravdala je Boru Zvezdana Stevanović.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije sprdnja, on ode do nekog stepena ponižavanja... Stoka, baš stoka. Nemam ništa lepo da kažem za njega. A najviše mi je krivo zbog Milice. Kako je psuje, kako ružno psuje... Taj čovek se ne sprda, nego ponižava. Ne znam kako ni Neca ne konta da ga ponižava i sprda. On kad vidi da si nervozan, on namerno ide da te još više izbaci iz takta. Ako mi bude napravio nešto, biće kobno i po njega i po mene. Samo što dalje od mene... - dodala je Horvatova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.