AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", zadrugari imaju priliku da odgovore na sve ono što je publika imala da ih pita, dok će mnogi, sa druge strane biti razotkriveni i raskrinkani. Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, a bilo je upućeno Marku Janjuševiću i Milanu Jankoviću Čorbi.

Zašto je Milica htela da probudi Mišela, pa kada je Čorba otišao, ona je ostala da ga gleda kako spava? - bilo je pitanje.
Ja ne znam, video sam kako ga je gledala, pre neki dan ga je grlila, imaju prisan odnos. Ne znam samo da li Milica to radi kao pojedine druge devojke, ja ne znam - dodao je Janjuš.
Ona je imala želju da ga budi, ali ja nisam dao. Svesni smo da su bliski, stalno ga odmerava, a ja testiram njegovo ponašanje, ali i njeno - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se dogovorili da ćemo da šetamo i pričamo, pa sam zato ja pošla kod njega. To je bio period kada smo svi spavali, i imala sam želju da ga probudim. Ne vidim ništa loše u tome, mi provodimo vreme zajedno. Ne mogu da verujem da me neko podržava, družimo se, družićemo se i to je to - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam spavao, ne znam - rekao je Mišel.

Odakle ti pravo da čupaš Aleksandru, on ti nije dečko? - bilo je pitanje za Natašu Radan.

Ja imam pravo da radim šta god ja hoću, to je oje pravo i tako ću se ponašati. Nisam udarila nikog, počupala jesam, ali to je to. Obratila sam joj se kada je došla kod mene na krevet, pričale smo normalno na početku - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je jasno, ponizila se. Ja ne znam šta sam ja loše uradila, imam pravo da se družim, igram i pričam sa kim hoću. Oni nisu bili u vezi uopšte! Ona je svoje drugarice gurala ka meni. Pritom, dolazi i pita me kako sam mogla da joj uradim to, a ona je prva prilazila Filipu, a znala je da imam emocije prema njemu. Ovo nije iz inata, ali mislim da ona nije imala osećaja prema meni tada. Mislim da mogu da radim šta god hoću, kada mi se igra sa nekim, igraću, ti samo pokazuješ kakva si ti - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga