AKTUELNO

Svi su imali različite komentare.

U toku je "Suđenje" na kom je Maja Marković tužila Ivanu Šašić i Sandru Rešić koje su, kako je u tužbi pisalo, nju cinkarile kod Alena Hadrovića zbog stvari koje joj je poslao bivši verenik. Reč, kao porotnik, imala je i Nadica Zeljković.

To što imaš problem sa pamćenjem ti neće pomoći, glavu si ranije trebala da masiraš. Jer kada si već ušla u to i pala, stvari nisu trebale da ti budu razlog. Kada si slagala, tog momenta si pogrešila, a uporno si vikala da nisi. Smatram da one nisu drukare, i nisu krive - objasnila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znaju koliko ja volim Maju i koliko sam bio za nju, ali Ivana i Sandra nisu krive. Ona mi je prišla i pitala me šta da radi sa stvarima. To nije bitno uopšte, bitno je to što je i griža savest emocija, mislim da su joj se vratile emocije kada je videla stvari - rekao je Đorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja takođe mislim da one nisu krive, Sandra nije znala šta se dešava. Emocije nikada nisu nestale, njoj se Alen jeste svideo, prijala joj je pažnja i to. Bila sam svedok tome kako se on postavio prema Maji na početku, a sa druge strane smo ih svi podržavali. Kada je rekla da oseća nešto, počeli smo reči da joj vadimo. Stvari su nebitne, kao i njihova vrednost, i to da li će ih nositi. Samim tim, ako voliš nekoga, kao što pričaš da voliš Alena, ti bi se borila. Da, tebe je ponela strast, a da bi ispala fer, moraš da uzmeš vremena i preispitaš sebe - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti znači to da si Alenu rekla da su ti drugi punili glavu? - pitao je Bora Maju.
To nije istina, pričala sam sa Mićom, on me je i posavetovao da malo budem sama - odbrusila je Maja.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga