AKTUELNO

Hit!

U toku je "Suđenje", a prvi slučaj koji je Jovana Tomić Matora dobila bio je vezan za tužbu Maje Marković, koja je tužila Sandru Rešić i Ivanu Šašić zbog cinkarenja da je probala stvari koje je dobila od Joce Putnikovića, njenog bivšeg verenika.

Da, te stvari su stigle, i ja sam mislila da je to od moje porodice. Ja nisam to očekivala kada sam videla šta sam dobila. Osetila sam da je to novo i da to nisu stvari od mojih roditelja. Bila sam skrhana, bila sam sigurna da to nisu moje stvari, jer Joca zna šta ja nosim. Osetila sam tugu sa jedne strane, a sa druge mi je bilo drago. On je meni u tom trenutku verovao, setila sam se nekih stvari koje smo pričali, i zato sam se osetila tako. To me je dotuklo posle stvari. Ja Alena volim, a prema Joci nemam nikakve emocije, jer nikada ne bih ušla u odnos sa Alenom, niti bih mu radila takve stvari. Ja stvari neću nositi, niti sam planirala. Mene je sinoć napala Ivana, za jaknu, pa sam se posle setila da sam probala. Ja imam problem sa pamćenjem, rekla sam i Alenu. Ja te stvari neću nositi, niti mi prija, niti bi Alenu prijalo - objasnila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam kriva kada je ovaj slučaj u pitanju, prvi put. Kada su stigle stvari, videla sam da je Maja plakala, kada sam je pitala šta je bilo, ona mi ništa nije odgovorila. Meni je Ermina rekla to, i ta priča je potvrđena sinoć. Posle toga sam izašla iz sobe, i nisam je videla. Onda sam na Ivani primetila privezak, koji sam mislila da je Tarin. Nikada nisam moralisala, ali, imate pretežak teret, kada je vaša veza u pitanju. Zapravo, Alen nema teret. On može da gleda tebe kao teret u smislu tvog bola i griže savesti. Ti si sada u fokusu, jer si žensko, kapiraš već. Ja sam čula od Ivane, ali i od Lili koja je istu stvar videla, kada pričamo o jakni. Da sam videla Alena, ja bih mu rekla, ali nisam, pa nisam mogla. Generalno, mislim da si se pokajala, i da si se malo zbog inicijalnih emocija pogubila. Ja sam tebi na početku rekla da se spremite na pakao, što se i desilo - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga