AKTUELNO

Raspodela budžeta i dalje traje.

Ove nedelje zbog takvih okolnosti zadrugari su sami birali vođu za ovu nedelju, a većinom glasova izabran je Kristijan Golubović. Kristijan je, kako pravila nalažu, morao da raspodeli budžet zadrugarima.

Zola, mali budžet, smrdiš kao tvor. Ostavljaš smrad, g*vna - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Radan, mali budžet. Nemam krajnje namere, niti te gledam tako. Mogu da prokomentarišem. Kad si ušla lepo si me pozdravila kasnije, nisi odmah kad si ušla, ali okej - rekao je Kristijan Nataši Radan.
Ivana, izvini ako kažem, izgledaš mi kao beba. Sve je bilo dobro, dobro treniraš. Tebi je kvazi veza sa Anđelom prijala. Imaš nešto što pleni - rekao je Kristijan Ivani Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića, mali budžet, uvek mi daje hranu. On je sarajevski šmeker, ja sam beogradski. Ja sam i u mom svetu i u njegovom svetu prošao igrice. Ne mogu da zaboravim "Farmu 6". Tamo je napadao Staniju, ovde su se ljubakali, postao je njen zaštitnik. On i Vlada su rijaliti dah, kada ova mašina počne da krči, oni gurni kotur da počnu da se vrti - rekao je Kristijan dajući mali budžet Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Toma, mali budžet, Toma je jako ljigav čovek. Prošao je dosta što se tiče geografije i ljudi. On je šetao milanskim ulicama. On zna da se obuče, zna da meša klasiku i sportski stil - rekao je Kristijan.
Ja nisam ljigav, nemaš potrebe da mi zameraš. Ti stvaraš ovde monopol, ovde ljudi to ne vide - rekao je Toma Panić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga