AKTUELNO

Haos za Crnim stolom!

Ermina Pašović ove večeri komentariše zadrugare, a znajući Erminu, ona će sigurno napraviti opšti haos za crnim stolom. Do sada je svoj sud dala o nekolicini zadrugara, a malo je onih koji su dobili pozitivne kritike. Naredni zadrugar koji je bio na redu jeste Stefan Šebez.

Šebeza sam upoznala napolju, top je lik za druženje. Zamerila sam ti kada je Kristijan imao nizlaganje za Radeta nisi dao neki komentar, mogao si da staneš u odbranu. Kristijan je bio tu na sofi, a ti si sedeo naslonjen na njega tada, a to ti je i Rade zamerio. Nije očekivao da vodiš njegove bitne, ali to su svi videli. Može i Nataša da ti potvrdi. Ovako si mi kul i prezanimljiv - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko neće smeti da ga pomene kada izađe - rekao je Kristijan.
Ja se družim sa Radetom, drugovi smo, ja se tebi nisam obraćala, nema potrebe sada da dodaješ - odbrusila je Ermina.
Rade i Šermez. Ovaj truleks krpa, ovaj sunđer - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Kristijan ispoštovao kada su te neke teme u pitanju, samo da dodam - ubacila se Tara.
Kad bi ga nabo levom, ovde bi mu vilica ostala. Treba da znate, jedno je rijaliti, a drugo je laprdanje preko fejzbuka, i pametno je posvetio. Ako želi da deli istu sudbinu sa Radetom, onda zna šta sledi - dodao je Golubović.
Znam, samo kažem da te poštujem zbog moje majke - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Doći će dan, svima će doći, Šebez pametno rezonuje. Ja njega nisam napadao zbog tebe jer si nežni cvet - objasnio je Kristijan Tari.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga