AKTUELNO

Bliži se momenat koji svi željno isčekujemo!

Željko Mitrović, osnivač i vlasnik Pink Media Group, mnogo je više od uspešnog biznismena. U poslednje vreme upoznajemo ga kao nekog ko želi da inspiriše svoju okolinu i pokaže kako su granice samo privid, da strasti treba negovati i sprovoditi ih u delo, kao i da biti pionir u nečemu ne treba da zastraši - već da služi kao globalni pokretač i da se prenese na druge u raznim sferama interesovanja. 

Vlasnik TV Pink, još sredinom maja najavio je da će napraviti leteći automobil, kojim će preleteti Beograd. U hali PR-DC ( Pink Research Development Center), gde će se flying car-om ovaj vizionar vinuti u vazduh , vrše se završne pripreme. 

- Još samo malo finalnih testova i flying car je spreman za letenje. -podelio je Željko sa svojim Instagram pratiocima.

Projekat prvog flying car-a (drona), je kao prototip proizveden u Željkovoj fabrici dronova, a ono što nas uskoro očekuje je testiranje flying car-a sa kojim će Mitrović preleteti Beograd sa ovom letelicom za jednu osobu. Uskoro možemo očekivati i serijsku poizvodnju!

Pitanje je trenutka kada će ovaj revolucionarni izum zaživeti, a sa njim i činjenica da leteći automobil nije rezervisan samo za budućnost, već da se budućnost dešava sada!

Autor: S.P.

#Beograd

#Flying car

#Pink Media Group

#izum

#letelica

#Željko Mitrović