AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pretres nedelje" a ono što je goruća tema proteklih par dana, i dalje je glavna atrakcija i izaziva lavinu komentara. Nataša Radan i Anđelo Ranković imali su priliku da u toku same emisije izađu iz Bele kuće, i da u hotelu "Zadruga" urade test. Za to vreme zadrugari su komentarisali aktuelna dešavanja.

On se od nje čisti kao da smo ga puškom naterali da je je*e! Neće biti okićena jelkica ako je kur*i napravio dete. Pa što je*eš ku*vu? One su najbolje majke, a za njega je to smrt! - rekao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da bih uvek prihvatio dete, ne bih dao da se abortira. To mi se jednom desilo i tada sam se smorio, i Nataša je sto posto prava majka, gledam kako zeca drži. Voleo bih da je trudna, vreme im je, od Boga je dar i treba ga čuvati. Meni se to desilo pre 11 godina. Devojka je abortirala, a bili smo dve godine zajedno, a ona je to htela. Ja to nikada ne bih dozvolio i svako dete zadržao, kakvo god da je - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je Maja ostala trudna? - bilo je pitanje.
Prihvatio bih od svakog, ne mogu da zamislim ljude koji znaju da imaju svoje dete, i da svoje dete ne viđaju. Zamisli da imaš dete, i da ga ne viđaš nikako. Meni to nije jasno, ti ljudi ne treba da žive. Ne znam kako žive sa takvim stvarima, a ima ih koliko hoćeš. Oni nemaju emociju, to su bolesnici - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, kada se ove teme potežu, pogodi te? - rekao je Milan, jer je Kemezova zaplakala tokom Janjuševog izlaganja.
Teško mi je, nije mi ništa - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video prilogu koji sledi ispod. 

Autor: D.B.

#Zadruga