AKTUELNO

Evo šta je rekao.

Mensur Ajdarpašić je sinoć bio jedna od glavnih tema u emisiji "Pitanja novinara". Mina Vrbaški je iznela detalje o njihovom odnosu van rijalitija, te otkrila da je zbog jedne svađe reagovala policija. Filip Car je goreo od besa zbog toga što ga porede sa bivšim zadrugarom, koji je osvojio treće mesto u "Zadruzi 3". Mensur se sinoć oglasio za naš portal povodom ovoga, a njegovu izjavu možete pročitati u nastavku.

Foto: Jelena Simonović

Osim ovoga, u emisiji je o njemu pričala i Maja Marinković, koja je ponovo pričala o Mensurovom dolasku u njen stan, kao i o njihovim prepiskama. Maja je približila publici i zadrugarima sadržaj poruka sa Mensurom.

Ja sam tada bila slobodna, čuli smo se, Mensur i ja smo se šalili i to, bilo je poruka. Kada sam bila sa Janjušem, nisam ni sa kim, ali kada sam slobodna, ne vidim ništa loše u tome (dopisivanju) - dodala je Maja.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Nakon ovih izjava došlo je do haosa, kada je Janjuš pokušao da uništi plišanog medu Jaška, koga je ranije tražio za Marinkovićevu. Maja je izjavila da je to uradio zbog ljubomore prema Mensuru.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo i danas stupili u kontakt sa Mensurom, koji je bio misteriozan kada je pričao o prepiskama koje je imao sa Majom.

Čuli smo se normalno i to je to. Izlazili smo to veče, kuckali, družili se, to je sve što mogu reći - rekao je Ajdarpašić za naš portal.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: M. P.

#Maja Marinković

#Mensur Ajdarpašić