AKTUELNO

Sada joj je lakše.

Nakon što je Nenad Aleksić Ša dao svoj sud o vezi Anje Todorović i Jovana Cvijetića, novinarka je imala pitanje za Cveleta.

Otkrij nam o kakvoj je uceni reč? - bilo je naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Cela naša svađa koja je bila ovde, dovelo je do toga da Anja izgubi poverenje u mene. Svako je imao turbulencija i situacija, tu je bilo ispitivanje veze, tih stvari, i nismo mislili da će doći do perioda koji je sad. Ovde su se povele priče da je ona lenja i ostalo, i dolazilo je do svađa - počeo je Cvele, ali ga je Ivana Šašić prekinula:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čula da ga je više puta ucenila sa tim: "Ja ako progovorim..." - rekla je Ivana Šašić.
Mi smo imali jedan problem, i kada bih ga ja iznela, shvatilo bi se ko je negativac. Rekla sam mu da neću ništa da iznosim ovde, nego napolju - iznela je Anja, pa nastavila:
Mnogo je me povredio jednom, moji roditelji znaju šta je to, i da je to situacija iz mog stana. Posle sam shvatila šta sam rekla, pa sam objasnila šta je. Rekla sam da će se oni razočarati, da bih napumpala situaciju - objansila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova gospođica ima napolju mnogo prljavštine! - ubacila se Ermina.
Ona je ovde ispala razmažena, i negativac, a to sam ja! - pravdao se Cvele.
Reci šta je ucena! - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vraća nam se veza u normalu, stavili smo tačku. Ja sam oko njega, on je oko mene. Trebala su mi dva meseca da se srede stvari, u besu sam svašta rekla. Mislim da me voli - rekla je Anja.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga