AKTUELNO

Skandal!

Tara Simov prišla je Milanu Jankoviću Čorbi kako bi se obračunala sa njim, zbog njihovog turbulentnog odnosa, kom je došao kraj. Međutim, Tari je, iako nisu zajedno, zasmetalo to što je Čorba bio blizak sa Paulom Hublin, inače njegovom bivšom devojkom tokom današnje žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je okej, jer radiš te stvari, ti meni malo pokazuješ da te boli k*rac - rekla je Tara.
Da, boli me k*rac da budem sa tobom u vezi, nemam ništa sa tobom i ne gledam šta radim. Ja ne vodim računa, jer me ne zanima - poručio je Čorba.
Mene te stvari malo boluckaju i malo mi je krivo i onda kažeš mi kao: ,,Šta, je l' treba da te gurnem?" Danas si išao do nje (Paule) uzmeš dva dima, pa dođeš kod mene - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene boli k*rac druže, ja ne gledam da li je to u pitanju ona (Paula) ili Zvezdana. Meni je Paula najodvratnija, boli me k*rac, da li je Paula ili ko je. Nemoj da me povezuješ sa Paulom, muka mi je tebra, posr*o bih se po njenoj glavi, kada bih znao da mogu da se is*rem po njenoj glavi, uradio bih. Šta hoćeš? Ti moraš da budeš umerena, danas nisi bila umerena, guraš mi goru između nogu, igraj tako sa svakim, sa mnom nemoj da igraš sa mnom - odbrusio je Milan.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga