AKTUELNO

Težak izbor.

Prošle nedelje smo napravili presedan u rubrici "Šimanovci Fashion Week", pa tako prvi put publika nije mogla da glasa u anketi, već je ekipa portala Pink.rs odabrala svog pobednika nedelje, Lepog Miću, koji je na nas ostavio utisak u kaputu koji je pozajmio od Mine Vrbaški. Ove nedelje se vraćamo na stare staze, a u nastavku možete pogledati modne odabire za ovu nedelju i glasati za kombinaciju koja je ostavila najjači utisak ove nedelje.

Zadrugari su ove nedelje nosili mnogo kombinacija koje su sijale ili šljaštile, a mi smo izbor sveli na pet takmičara, za koje možete glasati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

ZLATA VREDNA

Rialda Karahasanović će ovu nedelju pamtiti. Osim što je proslavila rođendan, pevačica se imala priliku da se pokaže u takmičenju "Pevački obračun", koje je Veliki šef organizovao za zadrugare u utorak. Rialda je za ovu priliku odabrala zlatnu kombinaciju koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Svi su hvalili njenu lepotu, a imun nije ostao ni Vladimir Tomović, koji je pre početka obračuna prišao pevačici, pružio joj ruku i čestitao na izboru.

Foto: TV Pink Printscreen

DISKO KUGLA IZ NIŠA

Ovo je bila posebna nedelja i za Miljanu Kulić. Zadrugarka je imala priliku da prisustvuje proslavi rođendana svoje dugogodišnje simpatije Mišela Gvozdenovića. Osim što mu je prva dala poklon, kariranu košulju, Miljana je odlučila da za ovu priliku odabare haljinu koja je sijala kada se svetlost prelamala. Kada ju je ugledao Filip Car, odmah ju je nazvao "Disko kugla iz Niša", te tražio da za njega zameša, kako bi što više blistala.

Foto: TV Pink Printscreen

NOVA BRESKVICA

Maja Marinković se naoružala argumentima pred ulazak u "Zadrugu 4", ali i odevnim kombinacijama. Majina današnja kombinacija naterala je Tomovića na razmišljanja, kada je ugledao kako joj grudi izgledaju u njoj. Osim ovoga, na donjem delu primetio je i breskvicu, zbog čega je počeo da je zove "Breskvica". Podsetimo, ovo je nadimak kojim su se zvali Ana Korać i Majin bivši dečko Marko Janjušević Janjuš, tako da je simbolika očigledna.

Foto: Pink.rs

MALI MIĆA

Lepi Mića je već tri puta bio pobednik naše ankete, a ikao se ne nalazi na ovoj listi, njegov duh živi kroz druge zadrugare. Naime, Nenad Aleksić Ša je nedavno dobio metalik sivu jaknu od najbližih, sličnu onoj sa kojom je Mića odneo pobedu u našoj prvoj anketi, a kako Ša izgleda u njoj, možete pogledati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

IDEMO NA MARS

Još jedna metalik siva jakna se našla na našoj listi, ali ovog puta je ne nose Ša i Mića, već Anja Todorović. Anja u ovoj jakni neodoljivo podseća na likove iz naučno-fantastičnih filmova, koji obilaze druge planete. Anja je jedna od uticajnijih modnih influenserki na domaćoj sceni, pa tako ne čudi što se i ona, baš kao i Maja, naoružala modnim kombinacijama za svaku priliku.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.