AKTUELNO

Varnice!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide i razgovor Rialde Karahasanović i Vladimira Tomovića, kada joj je uputio niz komplimenata.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega više ne doživljavam, on po kući paradira, ja to uopšte ne doživljavam kao kompliment, on je meni stvarno smešan. On je pročitao, ja nsiam budala da se pecam i ložim. Meni je Kenan rekao da ne treba da se peckam za to - rekla je Rialda.
Odustajem dok su u vezi, oni su bili raskinuli, to je bilo za Zadrugoviziju. Šalu na stranu, tada su raskinuli, ja ne mogu... Šta, treba da im čuvam vezu i kada su u raskidu? Kada se posvađaju, ja čekam da udelim neki kompliment. Najviše volim kada se nasmeje, jer uspeti da nekog nasmejete, a tako ne želi to je uspeh - rekao je Tomović, dok se Kenan sve vreme smeškao.
On ne može da se pomiri da Rialda može da bude sa nekim, jer kao trofej, ne može da prihvati. On da može, stavio bih saksio i sve devojke u nju. Rialda je našla dečka, otrgla se od toga. Međutim, Tomoviću imponuje da mu se Rialda nasmeje. Jedno drugom daju nadu i šansu, Kenan to gleda sa strane. Nešto tu postoji, možda nekad ljutnja Rialda je prerasla u ravnodušnost, a možda je i paravan - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci mi Rialda, da li misliš da mu ne daješ lažnu nadu sa tim ponašanjem? - upitoa je voditelj.
Ne, ja sam njemu više puta dala do znanja da me ne zanima ni u kakvom obliku. Možda jedino kao zadrugar, jer smo pod istim krovom, jer smo ovde. Sa druge strane, jednostavno prošlo me je sve, i bes koji sam osećala prema njemu, jer je rekao neke stvari, koje su mene kao njegovog navodnog prijatelja ovde povredile, a ovo je njemu sada rijaliti i sve što radi mi je smešno. Naravno, udelio mi je kompliment ja sam se zahvalila, da li sam to trebala da prihvatim ili ne, komentari me ne zanima, ja sam rekla da se meni Kenan sviđa, Vladimir može da go paradira po kući, ali me ne zanima - poručila je Karahasanovićeva.
Ali mu se niko ne nasmeje kao ti - dobacio je Đorđe Milutinović.
Niko se više ne nasmeje kao ja. Na njegove gluposti mu se najviše ja nasmejem. Ja volim ovaj humor, sve mi je smešno, čak i kada dobacuje za nas neke gluposti, pa mi je smešno - uzvratio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga