AKTUELNO

Glamurozno takmičenje pretvorilo se u ring za lične nesuglasice.

Protekle noći Veliki šef organizovao je takmičenje u kom su estradni umetnici pokazali svoj talenat. Naime, zadrugari su učestvovali u ,,Pevačkom obračunu", gde su se suočili u duelima i tako prolazili iz kruga u krug.

Sve je delovalo zabavno, slatko i glamurozno, kako to i inače biva. Međutim, nakon nastupa Zvezdane Stevanović atmosfera je dostigla vrhunac, te su se Miljana Kulić i njen malo prijatelj, pa neprijatelj Kristijan Golubović posvađali, izvređali, pa i polivali. Obezbeđenje je odmah odreagovalo i smirilo situaciju, kako bi spektakl mogao da se nastavi.

Nakon što su se strasti smirile, šou je mogao da se nastavi. Nastupi su se nizali jedan za drugim, zadrugari su se trudili da svojim vokalnim, plesnim i zavodničkim sposobnostima poberu što bolje komentare stručnog žirija. U nastavku možete pogledati sve nastupe koji su bili u prvom krugu:

Nakon prvog kruga, stručni žiri doneo je odluku da u sledeći idu Sandra Rešić, Jovana Matijević, Vuk Mob, Ana Bulatović, Nenad Aleksić Ša i Milan Janković Čorba.

Zadrugari su doveli atmosferu do usijanja, pevali su punim glasom, neki su išli više na šarm, plesne korake... E, kada je došlo vreme za proglašenje pobednika, mnoge face su se zamrznule. I kako je već poznato da među pevačima, ali i zadrugarima vlada sujeta i ljubomora, tako ni ovo takmičenje nije moglo da prođe bez toga.

Pobednik stručnog žirija - Nenad Aleksić Ša

Pobednik Fejsbuk glasanja - Mišel Gvozdenović

Pobednik Instagram glasanja - Mišel Gvozdenović

Pobednica SMS glasova - Sandra Rešić

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto se takmičenje završilo, zadrugari su se vratili svojim svakodnevnim aktivnostima. I dok se u pabu ,,Prijatelji" slavilo do ranih jutarnjih sati zbog duple krune Mišela Gvozdenovića, sa druge strane u Beloj kući su se odigravali pravi preokreti.

Naime, ljute rivalke Zvezdana Stevanović i Sandra Rešić koje su imale zajednički i početnički duel u ,,Pevačkom izazovu", zakopale su ratne sekire i time pokazale da između njih dve više nema sujete i ljubomore.

Međutim, kako da izostavu ljubavne drame? Milica Kemez nije mnogo čekala da nabaci Bori Santani brigu na lice, pa mu je prišla kako bi popričali o njihovom odnosu, a dobro je poznato da su takvi razgovori uvek puni tenzije.

Šta će nam doneti današnji dan ostaje da vidimo i zato ostanite uz Zadrugu!

Autor: O. B.

#Zadruga