AKTUELNO

"Slušaj dušo, kad ti bude loše srešćemo se! Pa ćeš onda biti manji od makovog zrna."

Neverovatna scena odigrala se ispred kovid bolnice u Rijeci, a sve je počelo svađom oko parkinga. Jedna od lekarki je zagradila vozilo čoveku koji živi u obližnjoj zgradi, nakon čega je on celu raspravu snimao mobilnim telefonom i objavio na internetu.

- Žena se naljutila na mene, a ona je mene zatvorila na parkingu. Osim toga je ružno dobacila kako su Filipinci “fini ljudi”. Ja se nadam da je dobila kaznu koju zaslužuje. Osim toga, bilo bi dobro da ispravno nosi masku dok se dere na ljude ako stvarno radi u kovid centru - napisao je u opisu.

Na snimku se vidi žena koja dolazi na parking koji se nalazi kod KBC Rijeka i viče na čoveka kojeg je zagradila svojim "mercedesom". On ju je, naime, nazvao na broj mobilnog koji je ostavila u vozilu, ali njoj, izgleda, nije bilo jasno zašto je zove.

Čovek je, kako se vidi na snimku, parkirao na normalno označenom parking mestu, ali zagradila ga je doktorka koja je, kako piše Telegram a prenosi "Telegraf.rs" zamenik načelnika Zavoda za audiologiju i fonijatriju u KBC Rijeka. Inače, žena za sebe u videu kaže da je “zamenik direktora”, ali te informacije nisu potvrđene.

Ona na trenutke sugeriše i da radi u kovid centru, a kroz video se čuje i kako preti, malo vređa, objašnjava zašto ona ima pravo da parkira gde god…

- Slušaj dušo, kad ti bude slabo srešćemo se! Pa ćeš onda biti manji od makovog zrna! Dal’ me razumeš? Ne budi tako jadan, nego budi muškarac! I shvati kriznu situaciju u KBC-u! - raspravljala se gospođa.

Potom je čoveka optužila da ljudi umiru zbog njega: “Umiru zato jer si ti bezobrazan!”. U tom trenutku čovek ženi koja je pored njega, a za koju je kasnije objasnio da se radi o Filipinki, na engleskom objašnjava šta je besna gospođa u krznu rekla.

Doktorka se potom obrušava na Filipinku, dobacujući sarkastično: “Kod nje su sve fini ljudi, jelda?! Ona je baš iz fine zemlje. Fiiiiniii ljudi!”, viče dalje.

#Rijeka