AKTUELNO

Neočekivano.

U toku je emisija "Pevački obračun", a zadrugari pevaju spletove pesama, koje su ranije odabrali. Prve su se večeras takmičile Zvezdana Stevanović i Sandra Rešić. Sandra je pevala "Kralj ponoći", "Kao da me nema tu" i "Nemački policajci". Nju je iz publike bodrila Jovana Tomić Matora. Ona je pokazala poruku "Rešićka reši". Zadrugari su ustali i počeli da igraju uz Sandru dok je pevala drugu pesmu, a zatim su se potpuno razdrmali uz treću.

Cico, doneću ti brdo para - obratila se Sandra svojoj mami na kraju treće pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Sandre se predstavila i Zvezdana. Ona je pevala pesme "Molitva", "Ova mala je ko kamen" i "Kao da me nema tu". Zvezdanu je iz publike bodrila Aleksandra Nikolić, koja je nosila natpis "Voli te pab".

Foto: TV Pink Printscreen

Nastupe možete pogledati u nastavku.

Nakon njihovog nastupa usledili su komentari stručnog žirija.

Ja sam iznenađen, Sandra me je dotakla u srce pesmama koje volim, koje slušam. Napravila je atmosferu vanserijsku. Zvezdana me je oduševila. Nisam toliko stručan. Sandra je napravila atmosferu, pevala pesme koje mi pašu, a Zvezdana ostavila bez daha - rekao je Filip Car, koji je glasao za Sandru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam išao u u muzičku školu, vežbao solfeđo, flautu. Jedini talenat koji nemam je onaj za pevanje. Rešićka je imala malo treme na početku, ali je pokidala sa energijom. Zveki je moja, ima jači vokal. Rešićka vuče više narodnjački, a zabavnjači Zvezdana. Kažem da Zvezdana ima jači vokal - rekao je Kristijan, pa dao glas Zvezdani.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče stasa, Zvezdana. Što se tiče glasa, bez premca Sandra Rešić. Oduševila me je. Ja ću biti pristrasna samo prema dvojici. Zvezdana, nemoj da se ljutiš, izgledaš kao da si krenula na vašar. Pevaš tu i tamo. Moj glas ide Sandri, koja je podigla atmosferu, ima narodnjačke sposobnosti i zabavnjačke - istakla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan Golubović je napravio haos sa Miljanom posle ovoga, te je kratko prekinuta emisija, a zatim su zadrugari nastavili da komentarišu.

Moj glas ide Sandri, Zvezdana top pevaš - dodala je Ivana Šašić.
Zvezdani, nisi kao što krmača kaže vašarska pevaljka. Lepo si otpevala. Bolest je svačija. Ja volim narodnjake, moj glas ide Sandri - istakao je Marko Đedović.
Razumem se u žene, muziku... Zvezdana me je oduševila, dobro peva. Dobro si otpevala. Neću biti pristrasan. Sandru bih muvao da se nisam razveo, šalim se. Ova prva pesma me je uništila. Odlično. To kralj ponoći... Sandra Rešić odličan scenski nastup. Tačno sve. Obe su mi dobro pevale. Presudiće pesma "Kralj ponoći", Sandra ide dalje - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdana, korektno, nemam zamerki. Kada je Sandra u pitanju, ja se vodim time da treba da budemo realni i objektivni. Sandra mi je mnogo bliža nego ti. Za moje uši ste bile jednake, ali govorim srcem. Srce daje Sandri glas - poručio je Tomović.
Zvezdana je bila više nego odlična. Što se tiče atmosfere koja nosi dušu, to je uradila Sandra, ona zna šta je kafana. Ovde ocenjujemo ko peva bolje. Imam pohvale i zamerke kod obe - govorio je Lepi Mića, koji je dao glas Sandri.

Foto: TV Pink Printscreen

Većinom glasova stručnog žirija Sandra Rešić je prošla u drugi krug.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Sandra Rešić

#Zvezdana Stevanović