AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je komentarisanje ovonedeljne raspodele budžeta, kojom je ovonedeljni vođa Vladimir Tomović napravio opšti haos i kurcšlus. Nakon mnogobrojnih komentara koji su bili oprečni i različiti, prečešljane su mnoge teme, među kojima je i afera vezana za pripadnika obezbeđenja" Zadruge" koji je zapao za ovo Maji Marković i Ivani Marinković. Dosta zadrugara dalo je svoj sud, a na redu je bio Alen Hadrović.

Ja celu priču znam. Za poglede okej, ispričale su mi sve, ja sam to prihvatio. To je isto kao kad neko prokomentariše velika stopala, noge i to. Vratiću se na Ermininu priču. Ja ovde znam mnogo stvari, na ulici sam, u klubovima, da ne spominjem ko mi dolazi na slave i rođendane. Kada sam ulazio, znao sam mnogo stvari i o Maji i o Joci. Znam samo da je grubo prekršio ulično pravilo, i više ništa neću reći. To ni ti Majo ne znaš i nikada ti neću reći - rekao je Alen, pa nastavio:
Ja prema njemu imam rispekt, neću da idem u detalje - dodao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Alen je sada izazvao sumnju da se sveti Joci preko Maje - rekao je Lepi Mića.
Napolju se sve videlo, ali Majo, ako si se borila za verenika, čemu potreba da ti nekoga komentarišeš? Znaš za kamere, za bubice i ostalo. Svako ko šapuće meni deluje kao da si htela da zavrtiš priču. To mi daje za pravo da si folirant, jer znam da želiš karijeru. Moraš da budeš svesna da te čeka haos, moraš da se nosiš sa osudama - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče toga da je Maja sponzoruša, Majo, da li si dobila stan, išla na Bali? - pitao je Alen.
Svako ima različiti džep, i svako ide različitim putem Majo. Ja sam bila 7 godina u braku, a ti već imaš oca deteta, Jocu, pa Alena - rekla je Ermina.
Taj doktor, koga spominješ, neka novinari vide. Mene ne možeš da ubeđuješ u te stvari. Ako nešto znaš reci, iznesi to odmah ovde, šta sam ja? - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam dokaze - rekla je Ermina.
Bio sam jedan od retkih koji vam je rekao da budete prijatelji. Izabrali ste vezu, sada se branite - rekao je Mića.
Kod njih je sve izazvao osećaj, i to je forma i suština - rekao je Đedović.
Mića ih je upozorio da će biti kamenovani, jer će biti svega ovde - ubacio se Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta u video-prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga