AKTUELNO

Pitanja se samo nižu!

Vuk Mob večeras je na svoju incijativu podvrgnut poligrafskom ispitivanju, zbog afere sa pobednicom "Zadruge 1" i pevačicom Kristinom Kijom Kockar.

Da li si se iskreno pokajao zbog svega što si rekao Nadici? - glasilo je pitanje na poligrafu.
Jesam - Odgovorio je Vuk, a poligraf je odgovor prepoznao kao istinu.
Da, potvrdio sam odgovor, i znao sam da će tako biti! Sećam se i pitanja za majku da li mi je majka prekinula vezu sa Kijom, i onda sam direktno povezan. Bila je veza, ali nisam bio zaljubljen samo mi je ego bio povređen. Meni je smetalo što se nije ozvaničilo zbog svog ega - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla odmah da se on pokajao, ali sam videla i da se upetljao kao pile u kučine. On je priznao da je ego problem, i da mu je trebala u popularnosti, jer je i ona popularna. Ako ti je trebala za medije i karijeru, i za rijaliti... Nekako si se upetljao. Rekla sam ti sve i razgovarali smo, ja ne volim svađe sa decom i drago mi je da se pokaješ i da me pogledaš u oči, ali i trebaš da nastaviš sa Kojom. Ružno si se poneo prema meni, ali vidim da si se pokajao. Moram da priznam da mi je u jednom trenutku bilo žao. Ja sam nakon svih uvreda gledala u tebe, i videla sam da nisi spavao celu noć i sve mi je bilo jasno. Ne znam ni zašto je Kija lagala za stan, i volela bih da sve to rešite. Vama ne treba ni sud, vi ste mladi, ali rešavajte kako znate, ali da znaš kad dočekaš ovo kao ja, biće ti teško da ti neko kaže za dete da je ološ! To je povredilo i moj deo majčinstva i vaspitanja - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ko je postavljao ova pitanja? Kija ga je tužila za dve stvari, ne znam zašto ga nisu pitali, da li je gazda kluba rekao za taj nastup? Zbog toga ga je tužila, trebao si to da kažeš, to je jedino - dodao je Janjuš.
Ti si hteo da iskoristiš samo Kiju, i to si i uradio - rekla je Miljana.
Što se tiče svega ovoga, i drugog pitanja Fran me je podsetio, i pričao sam sa produkcijom da dam novac opet i da mi se ponovo preformuliše pitanje. Ja nisam koristio narkotike, ali jesam hemiju za bildovanje. Moje stanje uma je sledeće! Ako je ona mislila da ću aj da priznam vezu, da bi ona nakon rasida pljunula na sebe kao i na mene, ja to ne bih hteo! Ja nju nisam iskoristio, nisam zvao novinare, ja sam hteo sve i išao sam ciljano - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga