AKTUELNO

Morala je da iznese svoj problem!

Tokom večeri u Beloj kući se dešavao "Trenutak istine Vuka Moba", za vreme pauze, Mina Vrbaški i Kristijan Golubović seli su i tom prilikom komentarisali njen odnos sa Filipom Carom.

Ja njemu ne verujem i nemam poverenje u njega. On je meni rekao da ja ne mogu da sednem dok traje njegov mandat. Ja ne želim da i sa njim imam isti odnos kao prošle godine! On meni ne veruje, i to me boli. Jednom se drao, pa drugi put i sad opet, ne želim to. Ja samo sebi štetim i jednostavno ja to ne želim! Ja sam njemu rekla da on ima 28 gdina i da se nikada neće promeniti - rekla je Mina.
On mi je rekao kad kreće vezu, kreće od kraja! To se meni ne sviđa, priča da hoće decu a posle petnaest sati sve porekne - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva treba da bude osoba da bi ti bila srećna? - pitao je Kristijan.
Ja želim da budem majka, ali ja ne mogu da pređem preko svega, pogodila me je i priča sinoć o Vladimiru, ali ja prema njemu nemam ništa. Ja sada znam koliko vredim, i ne želim da dajem milion posto sebe a on dođe i kaže da nismo jedno za drugo. On voli devojke "utoka u glavu" njega to loži! Ja sam se postavila tako da mu pomognem da se promeni, a ja jesam. Neke stvari su nedopustive, i ne mogu da verujem da je Sanji pretio, i bacao je flašu i posle svi misle da sam ja kriva za to, a ja samo ne želim zlo ove godine i nosila sam sve epitete, ja to neću! Sada samo staloženo i mirno. On meni kaže kako se ne slažemo i da ja nađem rešenje, on je dozvolio nesvesno da razmišlja o stvarima koje su mu nametnuli ovde i ide od čoveka do čoveka da pita za mene, a to nema smisla! - rekla je Mina.
Vladimir se samo igra - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga